Hae
Mari Valosaari

Millainen pipo pienelle lapselle

Meidän vanhempien tehtävä on pitää lapsistamme huolta ja esim siitä että heillä on lämpimästä päällä ja vaatteet on mukavia.

Pipoja on monenlaisia ja voi vitsiläinen ku kaikenmaailman korvalliset ja tupsulliset olis super kivoja ja ihania. Kuten esim nämä tässä

Tupsupipoja

Tupsupipoja

Mutta mun mielestä tämmöiselle pienelle niinku mun tyttö on nyt 5kk on käytännöllisempiä korvattomat ja tupsuttomat. Ja tämä johtuu toppapuvuista, niissä on kaikissa huput ja huput pidetään kokoajan päässä ettei ne jää niskaan painamaan ku lapsi kuitenkin vaan makaa tai ainakin nojaa johonkin

Tänään kävin Polarn O. Pyret liikkeessä Kampissa ja sieltä nappasin mukaan tämmöisen pipon Milalle
IMG_1114

Käytännöllinen pipo

Käytännöllinen pipo

Niitä oli kolmea eri väriä

polarn o. pyret pipo

polarn o. pyret pipo

Ja pienenä vinkkinä myös se että kannattaa olla kaksi tuollaista pipoa aina mukana. Syystä että jos esim kauppakeskuksessa pyörii ja lapselle sattuu tulemaan hiki nukkuessaan ja yksi pipo kastuu hiestä niin onpahan mukana toinen kuiva. Tämä oli itseasiassa syy miksi minä menin tänään toisen tuollaisen pipon ostamaan. Aikaisempi pipo on mun pikkusiskon vanha, äiti oli säilyttänyt ja nyt se on Milalla käytössä.

Heillä oli kaupassa kokotaulukko ja se piti hienosti paikkaansa 4-6kk ikäiselle päähineen koko on 44-46. Pipo maksoi 13,90€
Ja pakko vielä mainita että heillä on nerokas kanta-asiakasjärjestelmä, rekisteröinin jälkeen omat henkkarit toimii kanta-asiakaskorttina. Kaikenmaailman kortit tahtoo aina joutua hukkaan mutta henkkareista on ainakin toistaiseksi pitänyt parempaa huolta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.