Hae
Mari Valosaari

Livelähetys la 10.6. klo 16

Aiheena kanojen saapuminen. Kyllä, huomenna se tapahtuu! Meille tulee kanoja jee!! Mä oon jo pitkään halunnu kanoja. Mutta meillä ei ole oikein nyt paikkaa missä kanat vois talvehtia.

Olin keikalla jossa minut meikkasi GMC:n Minna ja juttu ajautui yllättäen eläimiin ja siihen että heillä on facebookissa toimiva livefarmi joka vuokraa kanoja, lampaita ja kaneja.

Jännä homma että minä innostuin kanoista varsinkin kun ne saa sitten syksyllä palauttaa. Sen verran on kaikkia projekteja menossa että Jontte ei nyt ehdi mulle kanalaa rakentamaan. Huom NYT! hehe kai mä sen joskus pakotan oikeen kanalan rakentamaan.

Jos joku muu kaipaa vuokralle eläimiä niin ottakaa yhteyttä livefarmin porukkaan, tässä hinnastoa:

Kesäkanapaketti sisältää 2xkana, koppi munintapesällä, pienellä ulkohäkillä ja orrella,juoma- ja ruoka-automaatti ja 25kg täysrehusäkki. Ostohinta 400,00, vuokrahinta kesälle (ajankohta asiakkaan toiveen mukaan) 250,00. Hinnat sisältävät alv. Vuokratessa eläimet ja tarvikkeet palautuvat livefarmille kesän loppuessa. Asiakkaalla on mahdollisuus myös ostaa eläimet ja tarvikkeet omaksi jos mieli muuttuu vuokra-aikana. ? Lampaat vuokrataan väh.2kpl kerralla (ovat lauma-eläimiä) , Kesälammaspaketti (vuokraus) sis. 2xlammas hinta yhteensä 100,00. Jos haluaa vuokrata lisälampaita ovat ne 50,00/lisälammas. Kesäkanipaketti (vuokralle) 1x kani, koppi, juomapullo, kanirehusäkki, 150,00. Muut lisätarvikkeet tai eläimet myynnissä meillä: muniva kana 45,00, kukko 30,00, tipu 25,00, kani 60,00, kanikoppi 150,00, juomapullo 10,00, kaninrehu 40,00, juoma- ja ruoka-automaatti kanoille á 15,00, koppi kanoille 250,00, 25kg kanatäysrehu 25,00, 200m aitanauhaa kiinnikkeineen 100,00, paimen ja akku 350,00, heinäpaali 10,00, primo2 säkki 25,00. Mikäli asiakas haluaa ostaa eläimen/eläimet omaksi, mutta majoittaa talveksi meille on sen hinta: lammas 20,00/kk, kani 10,00/kk, kana 10,00/kk . Keritseminen 20,00/lammas. Eläimiä vuokratessaan asiakas sitoutuu noudattamaan annettuja hoito- ja ruokinta-ohjeita. Lisätietoja eläinvuokrauksesta ja ostosta sekä niiden ehdoista saa meiltä. ?

Ja tästä linkistä livefarmin FB sivuille josta siis näkee huomenna livelähetyksen täältä meiltä kun kanat saapuu =)

-Mari-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *