Hae
Mari Valosaari

Kiitos!

Onpa ihanaa kuinka moni on tullut onnittelemaan vauva-uutisista. Instagramissa, täällä blogissa, facebookissa, viestitse ja tänään I Love Me messuilla. Olin messuilla Kärkkäisen osastolla edustamassa kirjaani ja todella moni tuli onnittelemaan.

Iso kiitos teille kaikille!

Aika moni on varsinkin instagramissa kysellyt kuinka pitkällä raskaus on ja tänään on menossa 13+4 eli 13 viikkoa ja 4 päivää eli neljättä kuukautta mennään. 26 viikkoa jäljellä. Sikiö on tällä hetkellä noin 8,5cm pitkä ja painaa noin 40g. Sanotaan että kohtu on nyt noin nyrkin kokoinen, mutta mun maha on kyllä jo useamman nyrkin verran pullollaan. Milan kans tässä vaiheessa ei vielä ollut näin isona maha, mutta niin sitä sanotaankin että toinen ja siitä eteenpäin raskaudet näkyy aikaisemmin ja ylipäätään vatsa on suurempi ja minä en ole poikkeus tässäkään =)

Tältä näyttää mun vatsa juuri nyt

image

Kävin päivän aikana myös haastattelussa Voicella. Tässä kuvia messuilta kirjan parista ja haastattelusta =)

image

image

image5

image

image

image image image image

Siis mitä? Ei, en minä selitä käsilläni hahahah

image image image

-Mari-

0 kommenttia

 1. Minni kirjoitti:

  Onnea vauvasta!=) Mulla olisi sulle postausidea. Nyt kun olet hevostilan ”emäntä” niin olisi kiva kuulla millaista tuo hevostilan pyörittäminen/hoito on, eli millainen sun päiväsi on tällähetkellä, mitä teet mihinkin aikaan hevosten kanssa jne. 🙂 Ja meinaatko ottaa jotain lisäkäsiä heppoja hoitamaan kun vauva syntyy?

 2. Noora kirjoitti:

  Onnittelut??

 3. Miia kirjoitti:

  Hei Mari ja Paljon Onnea raskauteesi!Toivon paljon enkeleitä ja voimia koko perheelle 🙂 Seuraan sinua instagramissa ja lueskelen blogiasi.Olet kiva ihminen 🙂 Itsellä on kaksi tyttöä,esikoinen 4-v.ja nuorin 1v8kk.

 4. Sanni kirjoitti:

  Moi! Osaatko sanoa mikä ikä on sopiva alottaa käydä salilla? Oon kohta neljätoista ja oon tähän asti tehny yleensä kotona treenii ja sit oon käyny ryhmäliikunta tunneilla ja lenkillä. Oon muutaman kerran kokeillu salia ja tykkään tosi paljon mut en tiiä onks siitä jtn. haittoi jos käy näi nuorena. Ja kannataaks sit hankkii PT joka tekis sen ohjelman?
  Ja onnee sulle 😉

  • Mari kirjoitti:

   Moi Sanni, Kyllä sun ikäisenä voi jo käydä salilla, mutta älä unohda muita harrastuksia. Etenkin nuorilla on tärkeää että tehdään monipuolista liikuntaa. Ja kehonliikkuvuutta edistäviä lajeja kannattaa suosia. Suosittelen kyllä heti alkuun edes parin tunnin PT palveluiden käyttöä jotta opit tekemään liikkeet heti oikein etkä satuta itseäsi.

   Tsemppiä treeneihin ja muista että muutakin elämää kuin sali ja treenaaminen on ja niitä pitää vaalia =)

   Kiitos =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.