Hae
Mari Valosaari
Kaupallinen yhteistyö

Kannattaako autokauppa tehdä yksityisen vai autoliikkeen kanssa?

Kaupallinen yhteistyö: Vaihtoplus

 

Vaihtoplus Ranch Valosaari

Viisi vuotta jahkailin auton ostoa, ja itse tein sen nyt autoliikkeen kanssa.

Ostin hetki sitten uuden auton, kiitos siitä yhteistyölle Vaihtoplus -liikkeen kanssa. Heidän kanssa auton osto sujui erittäin vaivattomasti. Uskalsin myös tehdä kaupat vaikka en ollu koeajanut autoa sillä tiesin että takuu ei pääty siihen kun perävalot näkyy vaan jos autossa olisikin jokin vika niin auton voisi aina viedä takuuhuoltoon.

Mä olin ehkä aika helppo asiakas myös heille sillä mulla oli todella selvät sävelet siitä millaisen auton haluan. Halusin ranch-auton! Mieheni Jonten kanssa sellainen löydettiin heidän verkkosivuilta (www.vaihtoplus.fi) ja kaupat tehtiin. Tällanen, eiks ookki hieno =)

Mulla oli autoon kriteereitä, neliveto, automaatti ja väri musta tai valkoinen josta tarvittaessa olisin joustanut kunhan muut ja turvallisuus olisi täyttynyt =). Tarvin autoa nykyään välillä myös hevoskärryn vetämiseen joten oli pakko valita järeä laite. Parasta tässä autokaupassa oli kuitenkin helppous ja huolettomuus kun ostin sen Vaihtoplussalta. Aikaisemmin olen ostanut auton yksityiseltä ja aina ollut pelko siitä että auto onkin epäkunnossa ja kaupat on ollut turhat, nyt takuun kanssa ei ollut sitä pelkoa.

Valosaari Vaihtoplus

En sano etteikö yksityisiltäkin voisi autoja ostaa, mutta ehkä oman turvallisuuden tunnun vuoksi autoliike on paras vaihtoehto. Voi olla että yksityiseltä saa hieman edullisemmin, mutta maksaako liikkeen palvelu ja takuut ym sen summan sitten kuitenkin takaisin? Uskoisin että kyllä.

Lapset on nauttineet uudesta autosta myös PALJON

lapset Vaihtoplus

Mari ja lapset Valosaari

Vaihtoplus talli

Vaihtoplus pusu Mila

Vaihtoplus pusu Mio

Vaihtoplus peukut

Kaupallinen yhteistyö: Vaihtoplus

-Mari

Kaupallinen yhteistyö: Vaihtoplus

6 kommenttia

 1. Anonyymi kirjoitti:

  Miksi automaatti? Mikä vika on manuaalissa?

  • Mari Valosaari kirjoitti:

   Kun kerran tottuu automaattiin niin ei sieltä oiken pois halua =) helpompaa ajamista

 2. Ei.oo@eo.tu kirjoitti:

  Automaatti vain on paras!

  Sitten asiaan,olipa mauton mainos. Kuka edes ostaa autoa koe-ajamatta sitä ensin, ei tuossa ole mitään järkeä! Kokeillaan että tuntuuko hyvältä istua, miten hallintalaitteet toimivat, miten matkustajat ja tavarat mahdollisesti mahtuvat. Paljonko auto pitää ääntä, kulkeeko pehmeästi jne.

  On vain tyhmää ostaa auto koeajamatta sitä ensin!

  • Mari Valosaari kirjoitti:

   Samaa mieltä. en kannata ilman koeajoa ostoa. Mutta mulla kävi hyvin kun tykkäsin autosta =)

 3. Noora kirjoitti:

  Kun on ajanut automaatilla, ei sitä enää manuaalia halua! Näin se vain on. Ensimmäisen automaatin hankin reilu vuosi sitten, nyt kun vaihdoin autoa oli se ehdottomasti automaatti!

  Mutta samaa mieltä olen, ei auto osteta ilman koeajoa. Ei se, että takuuta on jos jotain ilmenee. Mutta se auto voikin tuntua huonolta! Voi olla meteliä ilman mitään vikaa. Voi olla tosi jäykkä ja kankee, kuten omasta mielestäni lantikka on! Porukoillani oli sellainen ja kerran ajoin ja kokesin hirveeksi. Itsehän he toki autoa kehuivat, olihan siihen ihan törkeesti laittettu rahaa palamaan.
  Ja juurikin tuo, että hallintalaitteet voi olla tosi hanurista ja vaikeesti käyttettäviä.
  Ehdottomasti auto pitää koeajaa, eikä ostaa sikaa säkissä!!

  • Mari Valosaari kirjoitti:

   Joo samaa mieltä. Kannatan kyllä koeajoa, mutta itseltäni se jäi nyt väliin. Ja kyllä lantikka on ”työkone” ja huomattavasti raskaampi ajaa kuin esim mersun GL joka meillä on myös. Mutta pakko sanoo että mä kyllä tykkään. Ehkä johtuu tästä nykyisestä statuksesta ”hevosmiehenä” myös =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.