Hae
Mari Valosaari

Nyt voi kommentoida

Ilmeisesti kommentointi kirjoituksiini ei ole aikaisemmin onnistunut. Pahoittelut siitä.

Kiitos Jennylle joka facebookin kautta laittoi asiasta viestiä niin saatiin homma korjattua.

Ja nyt kun kommentointi onnistuu niin tehdäänkin niin että lähettäkää mulle tähän kirjoitukseen kysymyksiä joihin haluaisitte minun vastaavan tai aiheita joista haluaisitte minulta kuulla.

Vastailen niihin sitten uudessa kirjoituksessa.

(Pidätän oikeuden olla myös vastaamatta kysymyksiin) =)

-Mari-

Mari-Valosaari323

0 kommenttia

 1. Mimosa kirjoitti:

  Kiinnostaisi lukea/saada liikuntavinkkejä lapsiperheen arkeen ja toki miten saada painoa pudotettua turvallisesti raskauden/imetyksen jälkeen 🙂 kiitos jos jaksat vastailla.

 2. Mirkku Kainuusta kirjoitti:

  Moi!Olis hauska lukkee postaus normipäivästä,sisältäen liikkumisen ja syömisen. Terveelliset Ruokajutut kiinnostaa myös ja mitä sinä ja Mila syötte kun ns. herkuttelette ? Ja sitte viimeiseksi että mitä liikuntaa Mila harrastaa?

 3. lukijainen kirjoitti:

  Miten susta tuli julkkis? 🙂 Hevosista lisää postauksia olis myös kiva lukea.

 4. Milla kirjoitti:

  Jos olette tehneet jotain hankintoja vauvalle, postaus niistä 🙂 ”meidän päivä”-postaus, eli kerrot jonkun teidän päivän kuvineen mitä tapahtui, tyyliin ”heräsimme klo 8″…:)

 5. minttu kirjoitti:

  Kirjoita kuvaus teidän päivästä, mitä touhuatte? Viihdyttekö uudessa kodissa? Miten odotus on sujunut? Toivotteko kuinka monta lasta? Käykö Mila päiväkotia? Milan lempipuuhat?
  Mukavia talvipäiviä!

 6. lukijasi kirjoitti:

  Perheenne ruokailut, millaista syötte? Vaikka viikon ruoat..olisi kiva saada vinkkejä terveelliseen ruokaan ja ennenkaikkea uusia ideoita!
  Kiva lukea blogiasi!

 7. Linda kirjoitti:

  Moi,

  Näin samaa koliittia sairastavana kiinnostaisi kuulla vointikuulumisia. Noudatatko vielä tarkkaa ruokavaliota? Oletko joutunut vielä turvautumaan kortisoniin? Oma hoitoni on edelleen kortisoniriippuvaista, vaikka noudatan gluteenitonta, maidotonta ja sokeritonta ruokavaliota. Jos et halua kertoa julkisesti, niin sähköpostiosoitteeni on linda.arola@gmail.com. Kaikkea hyvää! 🙂

 8. Milla kirjoitti:

  Tuli vielä sellainen kysymys mieleen, että onko tää sun nykyinen raskaus ollut samanlainen kuin ensimmäinen? Kumpaa veikkaat tulevaksi, poikaa vai tyttöä? Onko yhtään ”tyttö” tai ”poikaolo”? 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.