Hae
Mari Valosaari

TÄH nyt jo sovitaan viimeistelyt!?!?

huh huh mihin tää aika on mennyt?

Tiina lähetti eilen viestin että nähdään asap ja katsotaan viimeistelyt kuntoon. Viimeistelyt? mitä? nyt? koska kisat?

APUA NE ON KAHDEN VIIKON PÄÄSTÄ!!!!!

Ja samana viikonloppuna lanseerataan mun ikioma liikuntaväline. Oon super innoissani molemmista mutta voitte vaan kuvitella millaista kiirettä tämä aiheuttaa.

Vielä pitää paljon treenata, bikinit koristella, teema-asu viimeistellä, ruokia laitella ja kuljetella mukana. Ja tuotteeseen liittyen: nettisivut valmistua, flyerit, roll upit, käyntikortit tilattava. esiintyjien vaatteet painatettava. Itse tuotteet valmistettava loppuun. JNE JNE JNE kaikkee mitä en just nyt edes muista.

Ja sitten on vielä tuo vajaa mentrin mittainen rakkauspakkaus jolle ennen tuota kaikkea annan aikani.

Jännä nähdä mitä 6.3. on valmiina =)

lisää kiireestä ja mitä tuli selviää ohjelmasta Fitnesspäiväkirjat =)

Jonten kans on sovittu että hänelle en nyt anna enää aikaa… katsellaan taas kisa/lanseerausviikonlopun jälkeen meidän juttuja hahahaha =) Kiitos rakas kun annat aikaa ja ymmärrät ja hoidat meidän pikku Tirriäistä jotta mä pääsen juoksemaan asioita, niin ja kiitos myös että sä juokset asioita mun puolesta, oot rakas!

Mutta nyt siis pitäis mennä katsomaan kunto ja sen pohjalta tehdä suunnitelma viimeistelyyn. Tuskin kiristellään yhtään, päinvastoin taitaa mennä tankkailuksi näihin kisoihin mikä on tietysti huippu juttu mun kannalta =)

Fitness Helsinki kisat Helsingin messukeskuksessa 6.3.

image

image image1 image image

0 kommenttia

 1. Sofie kirjoitti:

  Siskosi kärähti dopingista, paha juttu. Miten hän voi toimia valmentajanasi jos on urheilutoimintakiellossa? Ja oletko Sinä valmis menemään testeihin?

 2. nimetön kirjoitti:

  poistettu asiattomana tai loukkaavana kommenttina

 3. Doc kirjoitti:

  Miten siskosi voi olla valmentajasi vaikka hän on valmennuskiellossa doping kärynsä takia?

  • Mari Valosaari kirjoitti:

   Siskoni ei toimi eikä ole kieltonsa aikana toiminut kenenkään kieltoa koskevan urheilijan valmentajana. Päätin poistaa asiattomat tai loukkaavat kommentit ja vastata tähän asialliseen kysymykseen ja vastata tässä hieman muidenkin kysymyksiin.

   Siskoni teki virheen ja kärsii siitä nyt rangaistuksen. Itse en ole doping aineita käyttänyt eikä siskoni ole sellaisia minulle koskaan ehdottanut käytettäväksi.

   Minulta kysyttiin tuossa toisessa kommentissa olenko valmis itse testeihin, vastaus on kyllä. Kyllä minut saa testata.

   Jatkossakin asiattomat ja loukkaavat kommentit tullaan poistamaan. Ihmisillä on tunteet ja minun blogissani en halua että muille aiheutetaan pahaa mieltä kommenteilla. Itseäni kohtaan olevia ilkeitä kommentteja olen jättänyt blogiini ja osittain ihan siitä syystä että ilkeät kommentit kertoo enemmän kommentoijasta kuin kommenttien kohteesta. Mutta muiden ihmisten loukkaamista en täällä salli.

   -Mari-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.