Hae
Mari Valosaari

Urheiluliivit jotka soveltuu myös imetykseen

Tukevat liivit urheillessa on todella tärkee juttu. Mä oon luottanut Shock Absorberin liiveihin jo varmaan 10 vuoden ajan ja oon aina ollut tyytyväinen. Varsinkin ratsastusharrastuksessa heidän tukevimmat mallit on ollut aivan super hyvät. Itse en juokse mutta te jotka juoksua tms harrastatte missä liike on pomppivaa niin jos ette vielä ole kokeilleet niin nyt viimeistään ostamaan Shockin tukevat liivit, huomaatte kyllä eron.

Mutta liivit ovat toistaiseksi olleet sellaisia joilla on aikas hankala imettää. Liivit on tarkoituksella tiukat ja kiinnitys on takana. Mutta tähän on nyt tullut muutos. Shockin uusi malli Zipped on edestä suljettava ja siinä on kolme asteinen kiinnitys ja näin ollen se on myös helppo avata esim imetystä varten. Tämä liivi ei ole kaikista tukevin malli mutta soveltuu hyvin kevyempään urheiluun kuten kuntosalille. Ja tästä liivistä kannattaa ottaa myös hieman normaalia väljempi malli jotta liivi on helppo avata ja sulkea. Ja nyt tarkoitan Shockin malliston normaalia väljempi. Käykää kokeilemassa liivejä ja normi malleista ottakaa oikeasti tarpeeksi napakat, katso valintaopas täältä. Mutta tosiaan tästä kun kyseessä on muutenkin kevyempään urheiluun tarkoitettu liivi, voi ottaa hieman reilumman ympärysmitan.

Tässä kuvat liiveistä ja kiinnityksestä:

Liivit kiinni normaalisti

Liivit kiinni normaalisti

Sisällä on kaksi hakasta kiinnitykseen

Sisällä on kaksi hakasta kiinnitykseen

Ja kun avaa ylemmän hakasen on liivit imetysvalmiudessa =)

Ja kun avaa ylemmän hakasen on liivit imetysvalmiudessa =)

Tässäpä siis loistava valinta urheilullisille äideille liiveiksi =)

Tutustu Shockin muihinkin tuotteisiin ja katso jälleenmyyjät täältä