Hae
Mari Valosaari

Älä pelkää liikuntaa

Tuntuuko sinusta siltä että et uskalla lähteä liikkumaan koska pelkäät olevasi huonompi kuin muut?

Kuva: Petri Mast

Kuva: Petri Mast

Meillä on tulossa lauantaina tapahtuma nimeltä Treenipäivä jossa on kuntotesti. Ajateltiin että ihmiset varmasti innoissaan tulevat mukaan, mutta toisin kävi. Tänään eräiden naisten kans juuri asiasta juteltiin (terkkuja teille). Todella moni pelkää olevansa rapakunnossa ja ei uskalla ”tulla näyttämään kuinka huonossa kunnossa ovat”. Rakkaat ihmiset kukaan ei teitä tuomitse. Tai jos tuomitsee niin mörökölli hänet vieköön!! Jokainen meistä on oman tasoisensa liikkuja. Jotkut kovempikuntoisia ja toiset aloittaa alusta. Tästä aiheesta mulla muuten on yksi tarina jonka haluan jakaa, mutta se odottakoon vielä vuoroaan.

 

Nyt haluan painottaa sitä että älkää kiltit ajatelko mitä muut teistä ajattelee. Kun lähdette tekemään jotain pitäkää VAIN JA AINOASTAAN mielessä se, että teette sen itsenne vuoksi!! Ei kuulu kenellekään millä tasolla te omaa juttuanne teette. Jos joku nauraa on se hänen häpeänsä EI SINUN!

 

Enkä sano että itse olisin yhtään rohkeampi. Aina kun on ollut tauko liikkumisesta niin kynnys lähteä on suuri. Ja itseäni myös pelottaa osallistua tuohon kuntotestiin. Onhan se noloa kun ”fitnesstähti” ei jaksa tehdä juuri mitään. Mutta en anna tuon ajatuksen voittaa. Totuus on että olen ollut ”laiskamato” pitkään ja kunto on huonontunut, mutta se ei siitä kohene ellen joskus aloita. Ja olkoon tämä Treenipäivä ja tuo kuntotesti minun uusi starttini.

 

Toivottavasti tämä rohkaisee teitäkin liikkumaan. Ja jos siellä joku nyt uskaltautuu mun mukaan lauantain kuntotestiin niin käy ihan vapaasti (ilmaiseksi) ilmoittamassa itsesi mukaan tuohon tapahtumaan TÄSTÄ.

Paikoja siellä on vielä vapaana, mutta rajoitetusti joten ole nopeasti ROHKEA!

 

Nähdään lauantaina Kampin Narinkkatorilla klo 10-16. Minut löytää Biancaneven osastolta. Ja se kuntotesti starttaa klo 13:20

 

-Mari-

0 kommenttia

 1. petra kirjoitti:

  Mä jo innostuin edellisestä postauksesta ja olisin ehtinyt ilmoittautua niihin ensimmäisiin kommentteihin, mut en sittenkään ennen jälkitarkastusta uskalla cooperia juosta. Ihanaa treenipäivää kaikille osallistujille 🙂

  • Mari Valosaari kirjoitti:

   =) kiva juttu

   ja joo juokseminen ei ole hyvä ennenkuin tsekataan että kaikki varmasti palautunut =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.