Hae
Mari Valosaari

Lääkäri peruttu -vähän jännittää

Mulla piti olla tänään toinen lääkärin tsekkaus noiden supisteluiden vuoksi. Odotin sitä aikas paljon jotta olis saanut mielenrauhan asian suhteen. Mulla on tunne että kaikki on ihan hyvin ja voin jatkaa samaa rataa loppuun saakka, mutta kieltämättä pieni jännitys piinaa kun määrätään tsekkaus.

 

Eilen neuvolasta soitettiin että tämän päivän aika on peruttava ja se siirrettiin maanantaille. Veikkaan että lääkäri sairastunut tai jotain vastaavaa.

 

Ei siinä muuten mitään mutta viikonlopulle on aika paljon ohjemaa luvassa ja käskivät kovasti ottaa iisisti maanantaihin saakka kunnes lääkäri asian tarkistaa. En nyt sit tiedä kuinka rauhallista menoa on luvassa =)

Mua pyydettiin Go Expo messuille vierailevaksi juontajaksi Elixir ohjelmaan ja enemmän kuin mielelläni sinne menen. Ohjelmaan muuten tulee juttua raskausajan liikkumisesta ym joten se kannattaa katsoa myös siitä syystä =) Koitan muistaa ilmoittaa koska jakso tulee ulos.

 

Täytyy muistaa ottaa aina välillä pieni hetki rennosti kuvausten välissä.

 

Ja sovitaan että maanantaina tsekissä lääkäri toteaa ettei mitään suurta muutosta ole tapahtunut ja kaikki on hyvin =)

 

Täällä alkaa olemaan jo aikas iso maha =)

 

Nyt menossa raskausviikko 33+1 vauva on noin 42 senttiä pitkä ja painaa noin 2250g. Melkoisen valmista alkaa olla, mutta saishan tuo vielä kypsyä =)

kuva otettu RV 32+6

IMG_7986

Nähdään messuilla

IMG_7925

0 kommenttia

 1. Tilda kirjoitti:

  Mistä sut löytää messuilta? Oon ite tulossa perjantaina yhelle osastolle töihin ja haluisin ehdottomasti tavata sut, jos se vaan on mahdollista! ?

  • Mari Valosaari kirjoitti:

   Jonkin verran pyörin ympäri messukeskusta, mutta aika paljon Fitness Helsinki lavan ympärillä. En valitettavasti osaa sanoa tarkkaan missä ja mihin aikaan olen.

 2. Ulla kirjoitti:

  voi että, tuo on niin rasittavaa kun noita aikoja siirrellään ja muutellaan.Just kun odotat kovasti jotain tietoa ja sitä käyntiä niin ei. Eipä noille tietty mitään voi,mutta tylsiä silti!
  Koita nyt edes välillä ottaa rauhas;) Ihanan kokoinen tuo sun masu, onneksi oot jo noin hyvillä viikoilla, jos ne supistelut onkin jotain saanu aikaiseksi!

 3. ihmejatavis@gmail.com kirjoitti:

  Ihana maha!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.