Hae
Mari Valosaari

Neulaa naamaan niin että veri roiskuu

Mikroneulaus lähtötilanne

Ikä ei tule yksin, se tulee monen monen asian kanssa. Yksi näistä asioista on juonteet kasvoissa. Ne on tavallaan ihan jees juttu, mutta ei mua nyt hirveesti haittaa jos niitä olis vähän vähemmän tai että ne ei olis niiiiin syviä.

Vaikka en haluaisi niin harkitsin vakavissani jo jotain täyteaineitakin otsassa oleviin juonteisiin, mutta onneksi tapasin kosmetologi Jenni Luokkalan joka ehdotti että kokeillaan ensin derma roller hoitoa. Kansankielellä mikroneulausta. Se kuulosti kans aika hurjalta hoidolta, mutta koska edelleen imetän niin en kuitenkaan mitään täyteaineita nyt ottaisi niin kokeillaan ihmeessä. En siis ole mitenkään täysin vastaan täyteaineita, mutta mieluummin ilman.

Kun mä olin menossa hoitoon juttelin ystäväni kans ja hän kertoi että Brasiliassa tehdään mikroneulausta siten että laitetaan puuduteaine kasvoille ja sitten rullataan niin että veri roiskuu. Ja arvatkaa vaan pelästyinkö! Apua, veri roiskuu!?!? Ja entä jos täällä ei laitetakkaan puudutetta? Sattuukohan se ihan hirveesti?

Tämmöisessä pelkotilassa astelin Jennin hoitohuoneeseen Capellossa ja varovaisesti aloin kyselemään kuinka kipeää hoito käy. Jenni vastasi ”riippuu kuinka korkea tai matala sinun kipukynnyksesi on”. Voin kertoo että tuo lause ei yhtään helpottanut. Kysyin myös puuduteaineesta johon Jenni sanoi että ei hän ole ainakaan koskaan käyttänyt. Ja tässä kohtaa jännitys vain kasvoi. Päätin kuitenkin että onhan se kokeiltava ja kai sen voi keskeyttää jos se sattuukin ihan julmettomasti.

Kävin makaamaan kauhusta jäykkänä ja odotin neulojen lävistävän kasvot luihin saakka, mutta toisin kävi. Jenni aloitti rullauksen kaulalta ja se oikeesti lähinnä kutitti. Samalla mallilla mentiin myös koko kasvot läpi, hyvin kevyesti mikroskooppisen pieniä reikiä kasvoihin tehden. Muutamassa kohdassa tuntui ehkä pienen pientä kipua mutta ei se todellakaan sattunut. EIKÄ VERI ROISKUNU hahaha

Tais se mun kaveriki vähä liiotella ja vaan pelotella mua =) (tai niin mä luulin kunnes googlettelin, katso alta mitä tarkoitan)

Ja täytyy sanoo että oon tosi tyytyväinen hoitoon. Kuvistakin näkee kuinka iho sileni saman tien hoidon jälkeen. Ystävä eilen sanoi myös että kylläpä mun iho näyttää hyvältä ja fressiltä.

Mikroneulaus lähtötilanne

Mikroneulaus yhden hoitokerran jälkeen (noin 4h hoidon jälkeen)

Hoito tehdään sarjahoitona, kävin tuon ensimmäisen kerran reilu 3 viikkoa sitten ja huomenna uudestaan ja sen jälkeen vielä kerran tai kaksi. Ja varmaankin toistetaan sitten jatkossa tarpeen mukaan.

Kysy lisää tai varaa aika: Kosmetologi Jenni Luokkala puh. 040 771 1109

Ensimäinen hoitokerta maksaa 198€ ja jatkohoidot 139€/kerta

www.capello.fi

Kyllä sitä tosiaan jossain veri oikeestikin roiskuu, tästä linkistä voit käydä katsomassa kuvia joissa näin käy. Ja tuokin tekniikka on ilmeisen käytetty, mut kyl mä tykkään tästä Jennin tavasta vähän enemmän =) alla kuva minun kasvoista välittömästi hoidon jälkeen

Mikroneulaus heti hoidon jälkeen

-Mari-

7 kommenttia

 1. E kirjoitti:

  Hei, ajattelin että voisin anta sulle pienen vinkin. Voisit tehdä tuotabitse kotona paljon halvemmalla.

  https://www.swissclinic.fi/fi/artiklar/iho/swiss-skin-renewal.html

  Tuolta itse tilasin ja olen ollut hyvin tyytyväinen! Mukana tuleva geeli on hyvin riittoisaa ja sen jälkeen olen rasvannut vielä ihon. 🙂 5mm olisi sulle juuri hyvä!

  • Mari Valosaari kirjoitti:

   Mä oon kyllä kuullut tuosta ja varmaan hyvä vaihtoehto, mutta jotenki on kivempi luottaa ammattilaiseen kun kyseessä on neulat ja kasvot =)

   • Noora kirjoitti:

    Mä kyllä kannatan tota swiss clinic tuotetta, mullaki on se ja on hyvä! Tulee paljon halvemmaksikin tehdä kotona itse kuin käydä jossain.

    • Mari Valosaari kirjoitti:

     Joo varmasti sekin ok. Kunhan tekee hellävaroen eikä vahingoita ihoaan =)

 2. Ulla kirjoitti:

  Mulle tehtiin mikroneulausta ja musta se oli ihan kamalaa…seerumi jota laitettiin hoidon jälkeen ja niiden välillälä,sijoitti ihoa kummasti.
  En tykännyt, mulla neulaset tehtiin aika syvälle, kun oli kasvoissa arpi, jota yritettiin hoitaa.
  Yksilöllisiä juttuja..

 3. 40 kirjoitti:

  Olen ottanut täyteainetta ja tehnyt erilaisia toimenpiteitä kasvoilleni. Viimeinen toimenpide sattui sen verran että ajattelin tämän nuoruuden metsästyksen jo riittävän osaltani. Tulkoon rypyt ja muut hemmetti soikoon. Yhteiskunnan arvot ovat täysin pielessä, koska vain nuoruutta ja sileyttä arvostetaan. Vanhana olet ihan hylkiö. Jotenkin ajattelu- ja arvomaailmani on nyt mennyt ympäri. Ja jos mieheiltä kysytään niin tuskin yksi ryppy sinne tänne mitään meinaa (elleivät ole ihan tolloja) ja hekin näille naisten jutuille pyörittelevät silmiään..

  • Mari Valosaari kirjoitti:

   Se on muuten ihan totta, ei miehiä tämmöiset kiinnosta. Ja mä oon kyllä myös sitä mieltä että osittain juonteet kuuluu meidän elämään. Ja ois kyllä outoa jos ainuttakaan juonnetta ei 35 vuotiaalla olisi. Mä en metsästä ikuista nuoruutta, mutta pientä siloisuutta kasvoille =)

   ps ihana kun olet löytänyt harmonian itsesi kanssa <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.