Hae
Mari Valosaari

Oisin varmaan parit lennot tienannut jos olisin aina tehnyt näin..

Huom! Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä Ostohyvityksen kanssa.

Tutustuin tänään paikkaan nimeltä ostohyvitys.fi. Oon kyllä kuullut siitä aikaisemminkin mutta ajatellut vaan et joo jotain bonusta varmaan saa, mutta sieltähän saa oikeeta rahaa takaisin kun tekee ostoksia.

Jos olisin kaikki reissut vaikka viimeisen vuoden ajalta ostanu ostohyvityksen kautta ni voi olla että joko lennot tai hotellit olis ollu ns ilmaiset Italian kisareissulle, tai ei välttämättä kokonaan mutta kaikki hyvitys olis kyllä kelvannut. Viimeisen vuoden aikana oon matkustanu Puerto Ricoon, Los Angelesiin ja nyt sit Italiaan plus tietty kaikki muut nettiostokset.

Se mitä tänään ostin kun palveluun tutustuin on pakko jättää salaisuudeksi koska se on hääpäivälahja Jontelle ja olis kauheen kurjaa jos hän täältä sais tietää mitä on tulossa lahjaksi. Ja mähän oon siis super myöhässä lahjan suhteen sillä hääpäivä oli jo 8.6. huuuuups!!! Mut eikös se niin mee että parempi myöhään kuin ei milloinkaan (paitsi sillon kun on kyse vaimojen ja tyttöystävien synttäreistä tai muista merkkipäivistä jolloin heille kuuluu lahjoja ostaa).

Mä sain Jontelta iki-ihanan valkoisen jopon jossa oli lastenistuin kiinnitettynä ja Tirrille ihanan vaaleanpunaisen kypärän. Mut niin hirvee hässäkkä on ollut että ei olla vieläkään päästy testaamaan pyörää… siksi en oo saanu kirjotettua vielä kisamatkan kuulumisiakaan tai mitään. Mutta yritän saada ne aikaiseksi asap.

Mutta siis pointtina se että kannattaa tutustua ostohyvitykseen jos vähänkään ostoja netissä tekee, kaikki takaisin tuleva on kotiinpäin!!

ostohyvitys.fi

ostohyvitys.fi

Hyviä shoppailuhetkiä! Nyt siellä oli muuten kampanjat käynnissä ja hurjia bonuksia joistain ostoista.

Käy tsekkaan: Ostohyvitys.fi

 

 

0 kommenttia

  1. Maria kirjoitti:

    Oliko tämä mainos? Voisko Blogbookissa merkata mainospostaukset kuten muissa portaaleissa tehdään?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *