Hae
Mari Valosaari

5 luetuinta blogiani vuodelta 2018

5 luetuinta Blogia vuodelta 2018

luetuin, biologinen lääke

Tässä kohtaa vuotta  katsotaan usein taaksepäin kuluneeseen vuoteen ja niin teen minäkin. Välttämättä mun ei sitä olis kannattanut edes tehdä koska aika ikäviä asioita nousi luetuimpien listalta. Mutta mä haluan uskoa että kaikki kokemani on tehnyt ja tekee minusta vain vahvemman ja paremman minän.

Luetuin blogini oli otsikolla:

1 Päätös biologisesta lääkkeestä

Kiinnostus aiheesta oli kova sillä toisen sijan vei kirjoitus:

2 Biologinen lääkitys alkoi

Kerroin avoimesti sairastuneeni myös masennukseen jonka olen onnekseni saanut väistymään, mutta veikkaan että koska kohtalotovereita on niin paljon oli tämä blogeistani kolmanneksi luetuin:

3 Elämäni tumman pilven alla

Meidän elämä aupairin kanssa on kans kiinnostanut monia eikä ihme että varoitus siltä saralta nousi sijalle neljä (ps pian tulossa avautuminen kuinka nyt viimeisin hoitajan valinta meni pieleen ja taas pitäisi etsiä uusi)

4 Aupair varoitus 

Viidenneksi luetuin juttuni vuodelta 2018 koski lasten päiväkotia ja sen aloittamista Mion kohdalla

5 Ensimmäinen päiväkotipäivä joka jäi hetkeksi myös viimeiseksi

Katse kohti vuotta 2019

Olen valmis vuoteen 2019. Lapset aloittaa päiväkodin kokopäiväisinä ja minä keskityn enemmän töiden tekoon. Toivottavasti ei tarvitse tehdä uutta päätöstä biologisesta lääkkeestä, sehän lopetettiin viime kesänä kun elimistöni kehitti vasta-aineen sille, viimeisimmässä tähystyksessä lääkäri kuitenkin sanoi että hyvin herkästi aloitetaan toinen merkki jos oireet tulevat takaisin. Rauhallisesti pitäis välillä osata ottaa sairaudenkin vuoksi ja hetken ajattelin että en enää ottaisi aupairia, mutta kyllä sen etsiminen on ehkä sittenkin jälleen aloitettava. Mulla vaan on kädet aivan liian täynnä. Hevosia on välillä melkein 10, lapsia 2, yrityksiä 2 jotka tekevät noin 7 eri alaa ja taloudenhoito pitäis myös hoitaa päivittäin. Ei ole tekemisen puutetta ei =) Apukädet on enemmän kuin tarpeelliset.

Kiitos teille kaikille jotka blogiani luette <3 mennään kaikki iloisin ja avoimin mielin ensi vuoteen.

Hyvää uutta vuotta

-Mari

2 kommenttia

  1. Mirella kirjoitti:

    Ainahan se on niin ollut et jos jollain ns.julkkiksella menee huonosti niin varmasti luetaan se mielummin kuin että kuuluu hyvää…

    • Mari Valosaari kirjoitti:

      Näin on tainnut mennä =) mutta haluan uskoa että kyse on samaistumisesta eikä siitä että nimenomaan halutaan lukea toisen pahasta olosta <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *