Hae
Mari Valosaari

hei hei tekoripset

en tiedä mikä tuli, oisko tää jotain kisanjälkeistä tyhjiön täyttämistä vai mitä mutta muutosta oli saatava. Päätin yhtäkkiä että haluan ottaa ripsienpidennykset pois ja uus tukkakin olis kiva..

Mulla oli ripset apua, montakohan vuotta putkeen..no monta! varmaan 4 tai 5 vuotta. Paitsi että tais olla joskus joku muutaman kuukauden tauko jos oikein muistan, mutta tosiaan nyt tuli niiden aika täyteen (ainakin toistaiseksi) =)

Olihan ne kivat ja hyvännäköiset, aina oli vähä niinkuin meikattuna..

ripset_tekoIMG_3889

 

Nyt ei oo enää ”meikattu” sängystä noustessa, mutta ihan hyvä näinki. Oon tyytyväinen päätökseen eikä tunnu yhtään niin ”alastomalta” kuin kuvittelin.

Tokihan oli pakko käydä heti värjäämässä ripset ja kulmat. Ja voi että on kiva kun joku muotoilee kulmat mun puolesta, kulmien nyppiminen on yks niitä elämän pieniä juttuja jota ei oikein koskaan huvittais tehdä.. Mä kävin Jonten serkun kampaamossa tuossa Tapiolassa, paikka on nimeltään Capello

IMG_4662IMG_4663IMG_4666

 

Tirri oli toooosi ”kiltisti” värjäyksen ajan (onneks heräs vasta puolessavälissä)

IMG_4668

Kyllä tuo tekee paljon tuo ripsien värjäyskin. (se muuten maksoi tuolla Capellossa 20€ ainakin just nyt, en tiiä nyt oliko tämänhetkinen tarjous vai pysyvä hinta)

Omat ripset oli vaan vähän kärsiny pidennyksistä mutta ei pahasti. Kauheeta olis kyllä ollu jos ripsien poisoton jälkeen ei ois ollukkaan tyyliin yhtään ripsee jäljellä..Mutta heh tuolta Capellosta kuitenkin astelin kauppaan ostamaan ripsiväriä, ripsentaivuttimen ja hahahaha ripsitupsuja (joita en tosin oo käyttäny vielä ja poistosta on kuitenki jo reilu pari viikkoa) Oli pakko varmuudeksi ostaa tupsuja jos oiski ollu ihan alastonta ku oltiin vielä illalla uloskin lähdössä =)

Tältä nassu sit näyttää ilman ripsiä.. (on kyllä ripsiväriä koska tässä ollaan matkalla baila bailaan ja toi ei tod oo prodejuomaa mitä tuolla pullossa on) =) p.s. uusi tukka odottaa vielä tuloaan….

IMG_4676

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.