Hae
Mari Valosaari

Pierut -huumoria vai itkun aihe

Tässä elämän aikana on oppinu arvostamaan monia asioita. Monet on ihan normaaleja jopa ihania asioita mutta yksi niistä on hieman ällöttävä, nolottava ja naurettava asia nimeltä pieru. (käy kuuntelemassa haastattelu)

Suolistosairaat tietää mistä mä puhun ja muut olkaa hyvät, saa nauraa. Vaikka naurun asiasta ei olekaan kyse niin onhan se vähän hassua jos aikuisella tuleekin huonot housuun jos ihan vaan pikku pierun päästää. (Ainakin jälkikäteen se naurattaa, ei niinkään sillä hetkellä)

Käy kuuntelemassa Suomipopin haastattelu tästä

Tästä asiasta on ihan kauheeta puhua ”julkisesti” mutta tiedän että se on jokapäiväistä niiiiiin monelle muullekin että mitäpä tuosta! Meitä on paljon jotka asiaa ymmärtää. Itsellä nyt kaikki ok. Toivottavasti moni muukin on ainakin suuntaamassa parempaan.

IMG_7852

0 kommenttia

  1. Sr kirjoitti:

    Toi on kyllä niin totta mitä puhuit tossa haastattelussa.. Itse menossa keskiviikkona taas kapselikeratutkimukseen, jotta saataisiin selville missä kohtaa suolta on vaiva..

  2. Koliitin selättänyt? kirjoitti:

    Kiitos Mari! Halusin kiittää koska jostain luin että olit saanut koliittiin apua elinvoimaa.fi Saritalta. Minulla sama sairaus ja esimerkkisi vuoksi päätin kokeilla. Paha akuutti selättyi viikossa!!! Nyt uskomattoman hyvä olo oikealla ruokavaliolla ja hoitotuotteilla. Iso kiitos että olet avoin, minut pelastit kortisonikuurilta. Taas elämä ihanaa ja voin hoitaa 6kk ja 2v.lapsiani. Toivon että muutkin kokeilisivat ennen leikkauksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.