Hae
Mari Valosaari

Iik alaston mies!

Alastonta miestä säikähdin Riikassa. Oltiin ystäväni kans parin päivän minilomalla jonka mielestämme olimme molemmat ansainneet. Kaupunkilomalta haimme ravintolaruokailuja, omaa aikaa ja spa hoitoja. (Lisää reissusta voit lukea täältä)

 

Ja niitä saatiin, ruoka oli älyttömän hyvää ja sitä omaa aikaa saatiin kans =)

 

Mutta tämä alastomuus asia.. Olin odottelemassa omaa vuoroani varattuun lymfa hierontaan spa osastolla. Päätin käydä ensin hieman uimassa koska veikkasin että vesi on minulle viileää ja sen jälkeen on kiva mennä saunaan lämmittelemään ennen hoitoa

 

IMG_6877IMG_6986

 

Vesi oli tai siis no ei se varmaan oikeesti ollu yhtään viileetä muille kuin minulle (oon ihan hirvee vilukissa). Mutta siis mulle hieman viileää ja ajattelin että nyt sitten saunaan..

Noh saunan oven kun aukaisin istuikin siellä alaston mies. ”oh Sorry” sanoin ja laitoin oven takaisin kiinni ja ajattelin mielessäni ”kuinka noloo, tuo sauna on varmaan yksityiskäytössä ja minä pamahdan sinne sisään”

Menin toiseen saunaan, höyry sellaiseen. Päätin mennä vielä uudelleen käymään altaassa kun aikaa vielä oli.

APUA se sama mies on tuolla altaassa ja edelleen alasti” Vaivaantuneena sitten tein U-käännöksen altaan ovella ja Span vastaanottoon..

Kysyin onko yksi saunoista yksityinen ja henkilökunta vastasi ettei ole ja alkoi selittämään mitä missäkin on jne… ja minä sitten siihen puoliksi kuiskaten ”mutta kun siellä on joku mies ALASTI” ja tähän sain vastauksen: ”Joo se on aivan normaalia, Latviassa on hyvin yleistä että sekä miehet että naiset ovat spassa ilman uima-asuja”

 

Tässä vaiheessa olin itse vähän nolona, okei, maassa maan tavalla, mutta koska saa niin minä pidän bikinit päällä.

 

Menin takaisin alueelle mutta en vieläkään kehdannut mennä saunaan tai altaalle. Ehkä olisin uskaltanutkin jos siellä olisi ollut muita mutta olimme aluella täysin kahdestaan sen miehen kans, joten jäin oven viereen lämpimälle penkille istumaan.

IMG_6893

Eipä aikaakaan kun tämä mies tulee ja istahtaa viereeni. Tässä vaiheessa tosin pyyhe ympärillään (hän varmaan aavisti että minä olen nolona)

Yllätys oli että mies olikin Suomalainen =) mutta hän oli tottunut Latvian matkaaja ja tiesi ilmeisesti kuvion etukäteen. Alastomuudesta emme puhuneet mutta muuten kuulumisia vaihdeltiin. Terveisiä vaan sinulle ”alaston mies” jos satut tämän lukemaan =)

 

Tämä sattui meidän hotellilla Opera Hotel & Spassa

Linkki hotelliin tässä

 

Lymfa hoito oli muuten todella kiva kokemus vaikka ennakkoluuloja oli. Tai uskoin kyllä että hoito on kiva mutta olen kuullut että hoidon aikana lähtee nesteet ja kaasut liikkeelle ja monelle on käynyt niin että kaasut (juu pierut) irtoaa jo hoidon aikana. Turhaan pelkäsin, ei tarvinut tuhnutella hoitajan nenään. Kroppa oli kivan kevyen oloinen hoidon jälkeen.

IMG_6989 IMG_6909

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *