Hae
Mari Valosaari

Sitä väistämättä miettii pahinta..onko se syöpää?..

Mä oon pääsääntöisesti optimisti, välillä jopa oikein yltiöoptimisti ja  nytkin ajattelen että ei tässä mitään hätää ole, kaikelle löytyy syy ja se ei ole mitään vakavaa. Mutta väistämättä ajatukset harhailee.

Löysin kainalosta patin kolmisen kuukautta sitten. Kävin hoitajalla terveyskeskuksessa näyttämässä pattia vaikka huomasin että myös toisessa kainalossa löytyy samanlainen ja ajattelin että varmaan imusolmukkeet jostain syystä vain turvoksissa. Tähän tulokseen päädyttiin myös tämän hoitajan kans, mutta hän neuvoi minua tarkkailemaan ja jollei patit häviä niin tulla näyttämään lääkärille. Reilu kuukausi kului eikä patit olleet hävinneet. Tästä reilun kuukauden päähän sain lääkärille ajan ja hän antoi varmuudeksi lähetteen ultraäänitutkimukseen, vaikka edelleen hänkin sanoi että voi olla ihan harmitonta imusolmukkeiden turvotusta.

Noh huomenna 27.5. olisi sitten tämä ultraääni ja tosiaan väkisin miettii sitä pahinta.. jotain on vialla.. onko se jopa jokin kasvain, onko se pahanlaatuista???? Jos on niin mitä sitten tapahtuu.. pahinko? Jääkö rakas pikku Tirri ilman äitiä.. huh tuon kirjottaminen oli tuskallista!

Etukäteen murehtiminen on turhaa sen tiedän, mutta varmasti meistä moni sortuu tähän. Ja näin myös minäkin, mutta nyt vaihdan ajatusvaihteen positiiviseksi. Ihminen kuitenkin itse ohjaa omia ajatuksiaan. Ne harhailee mutta itse me päätämme loppupeleissä mille ajatuksille annamme vallan. Huomenna on tsekkaus ja toivottavasti pian lääkäri kertoo myös oman näkemyksensä tutkimuksesta. Oletetaan että heti huomenna ultaäänen tekijä näkee ettei ole mitään hätää ja kertoo sen heti paikanpäällä. Sitten taas kaikki on jees ja elämä hymyilee ja ”world peace” ja kaikkee hahaha

Tässä on onneksi paljon muuta ajateltavaa, perjantaina lähdetään kisamatkalle Italiaan. Huomenna on myös teema-asu valmis, tai siis ompelijalta valmis ja sen jälkeen se täytyy vielä strassata. Viimeistelyviikkoa siis vietetään eli treenataan, syödään suolaa ja juodaan vettä niin pirusti =) Alla kuva jossa poseerauksia parin päivän takaa..

Aurinko on onneksi paistanut niin ei ole tarvinu ainakaan sateessa miettiä ja murehtia vaan on saanut olla ulkona nauttimassa kauniista ilmasta ja ajatella iloisia ajatuksia… huomiseksi tosin on luvattu kylmempä, mutta kyllä se sieltä vielä lämpenee =)

kuva 5-1 kuva 3-3 kuva 4-1kuva 1-2

0 kommenttia

 1. Joku kirjoitti:

  Pitääks tollaisessa tilanteessa poistaa silarit, vai millä kudos tutkitaan implanttien takaa?

  • Mari Valosaari kirjoitti:

   Hei Joku, patit ovat kainalossa eikä siellä ainakaan mulla ole implantteja 🙂

   (mutta tiedoksi rinnat voi kyllä tutkia vaikka on implantit)

 2. Joku toinen kirjoitti:

  Kainalon patit voi olla myös sinne levinnyttä rintarauhasta.

 3. missx kirjoitti:

  Eikö silloin kun on implantit laitettu lihaksen päälle (niinkuin sulla näyttäis olevan) suositella että mammografia tehtäis röntgenillä, kun muutokset rinnoissa on hankalampi havaita? Näin mulle sanottiin ja siksi päädyin ottamaan implantit lihaksen alle, jolloin voidaan tehdä normaali mammografia ja havaita muutokset helpommin… Tsemppiä sulle, toivottavasti ei ole syöpää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.