Hae
Mari Valosaari

Leikkaus on tehty

Eilen alkuillasta pääsin leikkaukseen noin kuuden aikaan.

Leikkauksen jälkeen muistan kovasti kyselleeni että mitä sieltä nyt löytyi? mitä leikattin? mikä oli syy ?mutta sain asianmukaisen vastauksen: ”Sä et kuitenkaan muista tästä keskustelusta mitään niin jutellaan sitten myöhemmin paremmin” =)

Olen saanut jotain tietoa leikkauksesta mutta odotan lääkäriä tulevan paikalle ja kertovan tarkemmin. Tilannehan oli se että leikkaukseen mennessä kukaan ei ollut täysin varma mikä minulla oli.

Leikkauksen jälkeen olin hetken hurmiossa kun olin täysin kivuton. Ikävä kyllä se johtui hyvästä lääkityksestä ja yöllä kivut saapuivat jälleen. Mikä on tietenkin hyvin ymmärrettävää minkä tahansa  leikkauksen jälkeen. Yöllä nousi myös kuume.

Nyt tarkkaillaan hieman tilannetta ja katsotaan vietänkö vielä yhden yön täällä vai joko pärjäisi kotona..

Odotan siis tarkempaa selontekoa operaatiosta mutta ilmeisesti kaikki meni hyvin.

Hymy on ollut hakusessa muutaman viikon mutta jospa pian taas voisi hymyillä ja iloita elämästä kuten tässä kuvassa:

unnamed

-Mari-

0 kommenttia

 1. Sh kirjoitti:

  Tuo saamasi vastaus on aika yleinen mitä sanotaan, itsekin leikkaussalissa työskentelen. Useasti potilaat ei muistakaan, koska nukutuslääkkeet ei oo vielä kokonaan poistunu ja jos muutenkin annetaan paljon lääkkeitä. Ja toisekseen, hoitaja ei saa kertoa mitään. Lääkärin tehtävä. Usein vain sanon että kaikki meni hyvin ja lääkäri tulee kertomaan osastolla.

  • Mari Valosaari kirjoitti:

   Moi Sh

   Joo niin minä sen ajattelinkin. oli lähinnä vain huvittavaa että hän sanoi etten muista mitään ni parempi puhua myöhemmin =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.