Hae
Mari Valosaari

Vaikuttajamedia on blogini uusi koti

*Sisältää mainoslinkkejä

Kovin on ollut lämmin vastaanotto ja tuntunut heti kotoisalta täällä Vaikuttajamedialla

Blogi siirtyi tälle alustalle jo perjantaina, mutta ylläri pylläri muutama muuttuja ollut tässä matkassa. Niinpä nyt vasta pääsin ensimmäisen kirjoituksen pariin.  Meillä on ollut nyt molemmilla lapsilla korvatulehdukset ja Miolla kuume nousi jopa 40,6 asteeseen.

Voi pientä raukkaa kun oli surkeana. Siinä meni muutama päivä ihan vaan sylitellessä pienokaista. Antibiootin saannin jälkeen seuraavana päivänä poika oli jo lähes normaali ja sitten mulla olikin ihana ilta eilen ihanien ystävien kanssa.

Meillä oli eilen yhteensä viisi aikuista ja viisi lasta. Yks harmillinen juttu on että tämän porukan naiset eivät ole osanneet tehdä poikalapsia kun jäbä jäi vähän ilman kaveria kun kaikki kolme vierasta lasta olivat tyttöjä. Nooooh tiiättehän te nuo pojat, hyvin osas ottaa huomion itselleen tyttöjen keskellä =D Me heppailtiin, laulettiin karaokea, syötiin ja tehtiin ”vähän” lumitöitä

Mari Valosaari heppa

 

heppatytöt

karaoke

lumiHuomenna varmuuden vuoksi pidän lapset vielä pois Touhulan touhuista, mutta tiistaina varmaan jo päiväkotiin menevät ja minä pääsen keskittymään taas töihin eli mm kirjoittamaan.

Veikkaan että aika paljon tätä lukee mun vanhat lukijat mutta jos olet uusi lukija niin tervetuloa minun sekalaiseen maailmaani <3

-Mari Mari Valosaari Vaikuttajamedia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.