Hae
Mari Valosaari

Paras aprillipila pitkään aikaan

 

Hih, sain huijatua Jonttea pahemman kerran muka alkaneella synnytyksellä.

 

Kävin sattumoisin juuri eilen tutustumassa sairaalaan. Ja matkalla sinne sain loistoajatuksen huippu pilasta, otan kuvan synnytysosastolta ja lähetän Jontelle.

 

Muistelin kyllä että taisin kertoa hänelle etukäteen että olen menossa tutustumaan, mutta luotin siihen että hän oli asian jo unohtanut golfin lomassa ja näin oli käynyt.

 

Tämmöisen viestin lähetin kuvan kera:

IMG_8442

Eipä mennyt kauaa kun Jontte oli nostanut pallon taskuun ja puhelin soi ja Jontte voivotteli että ei voi olla totta että näin pienestä jää kiinni (tämä siis perjantaina ja tänään lauantaina hän tulee kotiin) että olipas huono tuuri.

Niin paitsi että ”APRILLIA” =) ja nauroimme molemmat asialle.

 

Jontte oli vannonut aikaisemmin että tänään hän ei usko mitään eikä ketään, mutta toisin kävi. Hänen pelikaveri kommentoi myös facebookiin kuinka hyvin pila meni läpi. Ja ilmeisesti aika pitkään heidän golf porukka oli kuittaillut Jontelle pilasta. Jee hyvin siis meni =)

 

Meidän mielestä siis mun ja Jonten, ja monien monien ystävien mielestä pila oli hauska. Mutta kylläpä vastarannan kiiskejäkin löytyi (YLLÄTYS)

 

Iltalehti ja Iltasanomat kirjoittivat nettilehteen pilasta ja heidän otsikonsa olivat:

IL: Lasta odottava Mari Valosaari teki rajun aprillipilan miehelleen: ”Missaat nyt tän tulon”

IS: Raskaana oleva Mari Valosaari teki julman pilan laulajamiehelleen – täydestä meni!

 

Eli rajua ja julmaa heidän mielestään. No otsikoista viis, jutut oli ihan hauskoja. Mutta katsokaa näitä kommentteja! Joo mä tiedän että vihaajat vihaa, mutta oikeesti, se oli aprillipila ja meidän mielestä hauska. Ymmärrän toki että menee tunteisiin jos omalle kohdalle on käynyt niin ettei mies oikeasti ehdi paikalle ja totta kai niin voi käydä vielä meillekin vaikka Jontte reissusta kotiin tuleekin. Ja se on toki todella harmittavaa, MUTTA… Niin ja tietty Juhanin ulkonäkö kommentti…ei kaikki ole kaikkien mielestä kauniita, mutta onko sitä pakko sanoo ääneen? Mua ei enää loukkaa tuollaiset kommentit, mutta voisi ne jättää kirjoittamattakin. Onneksi siellä oli yksi ymmärtäväinenkin =)

IMG_8443

 

IMG_8444

Ja sitten on ihanat instagram seuraajat jotka ottivat asian samalla huumorilla kuten mekin <3

IMG_8449 IMG_8451-1

Toivottavasti teitäkin juksattiin hyvin tai saitte jonkun juksattua. Mukavaa lauantaita.

p.s. mulla on huomenna baby showerit =) JEEEE =)

 

-Mari-

0 kommenttia

 1. Ode kirjoitti:

  Voi että jotkut osaa sitten olla ilkeitä ja inhottavia kommenttiensa kanssa ?
  Me ainakin Jussin kanssa naurettiin molemmat ja meistä tämä oli paras pila joka tuli eilen vastaan.
  Jussi on kuitenkin samassa tilassa Jonten kanssa kun aletaan olla niin lähellä ettei koskaan tiedä milloin lähtö tulee ja silti hän nauroi tälle ?
  t. Outi

 2. Jeni kirjoitti:

  Hahaaa, huippua! Mutta siis voi luoja oikeesti mitä tosikkoja meistä löytyykään. Välillä meinaa mennä ihan usko ihmiskuntaan 🙁

 3. Nanna kirjoitti:

  Ihan huippu aprillipila toi oli! Just hyvä pikku kuitti miehellesi kun uskalsi vielä lähteä golfaamaan. :D. Että ihmiset osaa olla pienimieliä ja mielensäpahoittajia. En ymmärrä ollenkaan tollasta, sinähän teit pilan sun mielehellesi, et kellekkään muulle! Ja sun mies tykkäs! Munkin mies nauroi, että olipas hyvin keksitty!

  Meidänkin tyttö päätti ryhtyä pyrkimään ulos yksiöstään kaksi viikkoa etuajassa juuri sellaisen puhelun jälkeen kun mies oli sanonut ” en nyt sitten pysty vähään aikaan vastamaan”. No kyllä se sitten vastas kun tarpeeksi monta kertaa soitin. 🙂

  Onnea vielä loppurutistukseen! Ja niin, kiitos kovasti aidosta ja kivasta blogista!<3

 4. Minttu kirjoitti:

  Kamala miten pikkumielisiä ihmisiä. Okei, mä ymmärrän että ei oikeesti oo kiva jos on menossa synnyttää eikä oo varmuutta että se mies pääsee mukaan, koska itekin olin kolmannen kanssa just siinä tilanteessa. Mun miehellä oli ja on tapana pitää kännykkäänsä koristeena, eikä se koskaan vastaa siihen, koska ei kuule kun se soi, on unohtanut sen jonnekin tai ei vaan jaksa vastata. Se oli mulle hirvee stressi silloin kolmannen loppumetreillä, ja mä kuittailen sille vieläkin siitä miten lopulta kävi (tää kolmas kersakin on siis jo 4v). Mä olin ollut sairaalassa 3vrk käynnistysyrityksessä, ilman tulosta, ja lääkäri oli jo sanonut että pääsen kotiin lääkärintarkastuksen jälkeen jos ei näytä siltä että homma on yhtään edennyt yön aikana. No mä soittelin jo kyydin kotiin ja ilmotin miehelle tekstiviestillä että tuun parin tunnin päästä kotiin, joten käypäs kaupassa kun oot vienyt eskarilaisen. Kiltti mies kun on, teki työtä käskettyä,ja tietysti jätti kännykän kotiin. Ja se lääkärihän totesi, että rouva kyllä nyt kyhjöttää siihen malliin että katotaas toi supistuskäyrä, ja mulla oli kolmen minuutin välein supistuksia joita en tuntenut ollenkaan! Jostain ihmeen syystä en sitten päässyt kotiin, enkä tietenkään saanut sitä miestä kiinni. Ainoa mitä keksin oli soittaa naapurille ja selittää tilanne, ja naapuri sitten lähti kesken työpäivänsä Prismaan etsimään mun miestä kertoakseen sille että vaimos ois niinku synnyttämässä että voisit vaikka mennä sinne niinku nyt. Ehti se sinne sit kuitenkin, vaikka ihan yhtä turhaan se siellä loppujen lopuksi oli kuin oli ollut ennenkin. Mutta ei kyllä naurattanut silloin, vaikka nykyään jo naureskellaan ainakin vähän 😀

 5. minttu kirjoitti:

  Huippu hauska:)!!!!! En ymmärrä mitä ihmiset nipottaa. Tsemppiä loppu rutistukseen!

 6. Sara kirjoitti:

  Voi elämä, todella naurettavaa ottaa itseensä sun OMALLE MIEHELLESI tekemästä pilasta 😀 jos joku siitä vois suuttua niin mies, mutta nää ulkopuoliset niin häh? Tuskin on sun vika jos näiden iltalehden kommentoijien ukot eivät ole ehtineet h-hetkeen mukaan… Tää on tätä nykyaikaa, katkerat keksii kyllä syyn pahoittaa mielensä ja sitten tullaan sormi pystyssä avautumaan nettiin. Ja tää Juhani vois ehkä vilkaista peiliin ennenkun rupee muiden ulkonäköö kommentoimaan 😀

 7. Mirkku kirjoitti:

  Hirveätä luettavaa kun ihmiset kommentoi törkeästi ja loukkaavasti… On hienoo että huumoria on elämässä ja pariskunta ymmärtää saman huumorin päälle 🙂 Ihana masu ja kaunis on masun kantajakin 🙂

 8. ninnu kirjoitti:

  Olipa hauska!?
  Mun synnytyksen alkaessa mies oli missäs muualla kuin..Golfaamassa! ? Synnytys oli siis jo hyvässä vauhdissa, mies tuli kotiin, lähdettiin sairaalaan ja puol tuntia siitä vauva oli jo sylissä!❤ 😀
  Tsemppiä synnytykseen! ?

 9. Johan99 kirjoitti:

  Oi ei, joillakin ei ole ollut elämässä sisältöä. Hih. 🙂 oli oikein hupaisa aprillipila.

 10. Mari kirjoitti:

  Käsittämätöntä että joku vetää oman kokemuksen mukaan ja vertaa siihen, kun kyse oli kumminkin teistä.
  Mutta siis aivan paras pila.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *