Hae
Mari Valosaari

Tähän postaukseen liittyy aika monta YRITYSTÄ, sitähän tää äitiys ja yrittäminen kai on

Kaupallinen yhteistyö: www.vaihtoplus.fi 

vaihtoplus valosaari

Mun elämään kuuluu todella monta eri alan ja aiheen juttua ja välillä kaikki jää vaan yrtykseksi.

Ennen ku päästään mun mahtavien yritysten pariin: Ostin auton Vaihtoplussasta muutama viikko sitten ja voin kyllä lämpimästi suositella heitä sullekin autokauppiaaksi. Joo on totta että minulla tässä oli kyseessä myös yhteistyö tämän blogin tiimoilta, mutta silti tein ihan normaalin ostotilanteen ja ostin heiltä auton. Ilmaiseksi en mitään saanut.

Kuten aikaisemmin kerroin mulla oli aika selvät speksit mitä autolta halusin ja merkkikin osittain selvillä ja Vaihtoplussassa sattui olemaan sellainen juuri silloin kaupan joten kaikki meni senkin puolesta helposti. Mutta jos on noin 500 vaihtoautoa rekisterissä niin kyllä sieltä aika monelle sopiva peli löytyy.

ranch valosaari vaihtoplus

Yks super kova bonus mikä heiltä ostettaessa tuli, oli auton vakuutus. Heillä oli yhteistyö diili tietyn vakuutusyhtiön kanssa heiltä otettaessa. Tässä diilissä auton vakuutusmaksu, täyskasko oli jotain alle 300€ vuodessa parin vuoden ajan, lisäksi tietty liikennevakuutus, mutta tuollainen kaiken kattava kasko tämmöseenkin autoon ku mulla voi maksaa helposti lähemmäs 1000€ vuodessa niin tässä tuli jo tosi hyvä etu. Tästä asiasta suosittelen että kysytte suoraan Vaihtoplussasta lisää ja tarkemmin etten huijaa ku en tarkkoja summia ja ehtoja enää muista. Äiti-muisti katsokaas, asiasta on jo useampi viikko =)

ranch auto vaihtoplus

Mä kävin muuten Vaihtoplussassa myös renkaanvaihdossa viime perjantaina. Tai siis YRITIN käydä.. tässä postauksessa kun on yritystä kerrakseen. Mulla oli sovittu renkaiden vaihtoaika perjantaille ja pakkasin lapset kyytiin ja suuntasin Vantaalle. Jätin auton ja autonavaimet, joihin he vaihtoivat paristot samalla, respaan ja suunnattiin lasten kanssa leikkipaikalle. Menin ottamaan meille kahvia ja kaakaota kahviosta. Jonkin aikaa kaikki meni kivasti, Mila piirsi ja Jäbä rakensi legoilla. Kunnes yhtäkkiä Mila onnistuu kaatamaan kaikki kaakaonsa pitkin leikkipaikkaa ja vaatteitansa (onneksi kaakao ei ollut kuumaa enää tässä vaiheessa). No hain paperia ja aloin siivota. Samaan aikaan kun yritän saada kaakao-kaaosta siivottua tulee henkilökunta kysymään olisiko minulla talvirenkaiden vanteisiin sopivat pultit mukana. No eipä ollu ei. Eikä myöskään mitään tietoa tuollaisista pulteista. Soitin Jontelle ja tiedustelin asiaa. Puhelusta selviää että pultit ovat kotonamme varaston hyllyllä. Jontte oli aikaisemmin tuonut vanteet ja vanhat renkaat Vaihtoplussan tiloihin missä niihin laitettiin uudet talvirenkaat päälle ja silloin kun hän ne toi unohti hän tuoda ne pultit mukanaan saatika sanoa minulle että sellaiset pitäisi mukaan ottaa.

Voitte varmaan kuvitella kuinka monta ärräpäätä olis tehny mieli pihalle päräyttää siinä kohtaa. Mutta minkäs teet, kaakao vahinko oli jo käynyt ja pultitkaan ei raivoamisella olis paikalle ilmestyneet joten siivosin vain kaakaot, pyysin lasta olemaan jatkossa varovaisempi ja varasin tiskiltä uuden ajan renkaiden vaihtoon. Heillä on kiireinen aika renkaiden vaihdon kanssa koska ”talvi yllätti meidät jälleen” heh mutta onneksi sain ajan kuitenkin ja vieläpä täysin itselleni sopivaan aikaan.

vaihtoplus

Lisää mun ”yrityksiä” näkee tältä YouTube videolta..

Kiitos vaihtoplus tästä yhteistyöstä, olen tyytyväinen että ostin auton juuri teiltä.

-Mari

3 kommenttia

  1. Joanna kirjoitti:

    Ou nou, toi ainainen hammashymy tuolla yläkuvassa ??

  2. Joanna kirjoitti:

    Mari,
    anteeksi tuo yllä oleva kommentti!
    Joku kateudenpisto ja huono päivä sai aikaan sen.
    Olet nätti ja fiksu. ♡

  3. Joanna kirjoitti:

    ..eli siis alla oleva kommentti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *