Hae
Mari Valosaari

Mulla on tänään syntymäpäivä, antaisitko 5 € lahjaksi?!

Syntymäpäivälahjatoiveeni

syntymäpäivä mari valosaari

Tänään 10.12.2018 on syntymäpäiväni ja lahjaksi tahtoisin sinulta vaikka 5 euroa(ensin pyysin 2 euroa, mutta ilmeisesti minimi lahjoitus on 5 euroa). Oisko paha? Tai saa antaa enemmänkin toki

Ymmärrän hyvin jos on tiukkaa, mutta jos ei ole niin heitä euro tai pari mun syntymäpäivän kunniaksi. Ja ei, en todellakaan halua tuota rahaa itselleni. Haluaisin kerätä sairaalaklovneille rahaa jotta he saisivat lisämotivaatiota jatkaa toimintaansa tai vaikka sen vuoksi että saataisi ehkä yksi klovni lisää.

Voit lahjoittaa sairaalaklovneille klikkaamalla tästä

Luojan kiitos mun lapset eivät ole joutuneet sairaalahoitoon, mutta itse olen siellä joutunut jonkin aikaa viettämään, ja jos tuo aika on ollut minulle tylsää, niin voin vaan kuvitella mitä se on pienelle lapselle jonka päivän tulisi täyttyä aktiviteeteistä ja virikkeistä. On todella ikävää edes kuvitella millaista lapselle sairaalassa olo on. Itku pääsee kun ajatteleekaan asiaa omalle kohdalle.

sairaala syntymäpäivä

Jos nämä klovnit saavat yhdenkin lapsen päivästä pienen hetken olemaan hieman parempi tai vaikka hetkeksi unohtamaan että hän on sairaalassa tai kipeä, on heidän työnsä kultaakin kalliimpaa.

Voimia todella paljon kaikille teille perheille joiden lapset ovat tai ovat olleet sairaalahoidossa. Toivon kaikille lapsille pikaista paranemista <3 Voin vain kuvitella mikä huoli omasta lapsesta on jos hän sairaalaan joutuu.

Tämä asia koskettaa minua hieman läheltä, eräiden ystävieni vastasyntynyt vauva joutui vastikään sairaalaan ja vanhempien huoli oli käsinkosketeltava <3 voimia ja parempaa vointia myös sinne <3

Voit lahjoittaa sairaalaklovneille klikkaamalla tästä

p.s. ensimmäisellä kuvalla ja otsikolla on haluttu vain herättää huomio tähän vakavaan ja tärkeään asiaan.

-Mari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.