Hae
Mari Valosaari

Äitini, ystäväni, Kaija Koo ja GLO Hotelli

Hotellimajoitus saatu GLO hotellilta 

Äiti, se paras ihminen koko maailmassa. Kiitos oma äitini että oot just sellanen ku oot <3

Äiti GLO Hotels

Ai että me vietettiin ihana vuorokausi äitini, siskoni ja ystävieni kanssa. Siskoni kuten myös äitini lukeutuvat vahvasti myös parhaiksi ystävikseni ja se on onni se <3

Ajatus illasta lähti siitä että halusimme järjestää illan jossa on mukana minä ja lapsuuden ajoilta edelleen parhaimpiin ystäviini lukeutuva Hanna, hänen äitinsä ja minun äitini jotka ovat myös kavereita, sekä minun ja Hannan pikkusiskot Eve ja Julia jotka ovat kuin paita ja peppu. Valitettavasti pikkusiskot eivät tähän keikkaan sitten päässeetkään joten kokoonpano hieman muuttui. Saadaanpahan syy järjestää iltamat taas uudestaan kun yritetään saada joko tuo jengi koolle.

Hieman toisella kokoonpanolla saimme silti täydellisen illan aikaiseksi. Ensin meikki-etkot GLO Hotellilla Kluuvissa, ruokailu Hampton Bayssa (paitsi tässä kohtaa minä menin Primetimen studiolle ja juonsin illan lähetyksen) Sain ystävältäni kyydin Hernesaaren rantaan jossa Kaija Koo oli ehtinyt jo aloittaa mutta onneksi missasin vain yhen biisin. Show time kun siekä Primetimellä että Kaija Koolla oli 20:00 =)

Hyvin pääsin fiilikseen mukaan ja hauskaa oli niin siellä kuin Walliksessakin ja ai että oli mahtavaa jäädä GLO Hotellin tyylikkääseen huoneeseen yöksi ja nauttia aamulla valmis ja herkullinen aamiainen. Illanistujaiset ja hotellit jotenki vaan kuuluu yhteen <3 Iso kiitos GLO jälleen yhteistyöstä.

Ja super iso kiitos teille kaikille ihanille jotka teitte tästä illasta juuri sellaisen kuin se oli <3 olette kultaa! Korkkarit kattoon taas pian, eikös juu!?!

Kaija Koo neljä samankaltaistaGLO mari valosaariGLO kylpyhuone

Glo huone

Hampton BayHernesaaren rantaGLO aamupalaÄitiniMari Valosaari GLO

-Mari

Hotelli yö saatu veloituksetta GLO Hotels  

#GLOhotels #UrbanExplorer #GLOhotelKluuvi #ElämyksienYtimessä #ChillAndShare #TheTrayHelsinki

2 kommenttia

  1. Suvi Maarit kirjoitti:

    Ihana postaus, myös minulla oma äiti ja sisko on parhaita ystäviäni ? (arjensuklaasuukkoja.blogi.net)

    • marivalosaari kirjoitti:

      Mukava kuulla. Olis kyllä kauheeta jos välit näihin ihmisiin olis huonot.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *