Hae
Mari Valosaari

Mila piti esittelykierroksen mummolle

Mun äiti eli Milan mummo tuli kylään ja vietiin Mila yhdessä Touhulaan. Mila esitteli mummolle innoissaan päiväkotiaan. Ja mikä oli kivaa kun kysyin saako mummolle käydä esittelemässä paikkoja päiväkodin johtajan vastaus oli ”totta kai saa ja on kivakin jos myös isovanhemmat käy päiväkotia katsomassa”. Ilmeisesti suunnitteilla on myös päivä jolloin lapsien isovanhempi tai muu sukulainen tai esimerkiksi kummi on tervetullut seuraamaan päivää.

Nuo pienet hetket kun lapsi saa esitellä omia juttujaan tuntuu olevan aika tärkeitä. Jo oman piirustuksen esittely on tärkeetä lapselle niin voimme vaan kuvitella miltä tuntuu kun saa esitellä paikan jossa lapsi viettää kuitenkin aika paljon ajastaan.

Näin Milan esittelykierros meni:

Ensin näytettiin minne kengät kuuluu laittaa

Sitten livahdettiin nukkariin jossa sängyt oli jo laskettu tulevia päiväunia varten. Noi kaappisängyt on muuten aikas kätevät.

Nukkari muuttuu jumppasaliksi unien jälkeen, mutta toisessa päässä on pysyvästi kiipeilyseinä ja trampoliini

Leikkihuoneita

Ruokailutila

”Ja kato mummo tässä on mun paikka”

Lopuksi Mila toivoi vielä että mummo kerran ottaisi liukumäesta vastaan ennen kuin lähtee <3

Nyt mummokin tietää millaisessa paikassa Mila päivät viettää =)

-Mari-

 

3 kommenttia

 1. Lumi kirjoitti:

  Miten tuo liikuntapäiväkoti eroaa ns. normaalista päiväkodista?

  • Mari Valosaari kirjoitti:

   Heillä tehdään suhteessa enemmän liikunnallisia juttuja lasten kans. Toki voi olla muitakin päiväkoteja joissa lapset liikkuu saman verran tai vaikka enemmänkin, mutta Touhulassa pitäisi kaikki viikko-ohjelmat olla suunniteltu siten että lapset liikkuu mahdollisimman paljon. Ja käsittääkseni tutustuvat moniin eri liikuntalajeihin.

 2. Noora kirjoitti:

  Mutta eikös ole hyvä, että oppisivat muutakin kuin liikkumaan paljon? Mun mielestä tavan tarha on hyvä, siellä on jumppajuttuja,käydään metsässä retkellä, vesileikkejä, maalausta, piirtämistä, muovailuvaha juttuja ja lauluhetkiä. Ihan kaikkea mahdollista aktiviteettia päivät täynnä. Ei vain kotileikkiä omissaoloissa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.