Hae
Mari Valosaari

Joulukalenteri luukku 15 + 3v ja 5v sekä 95v

Joulukalenteri avattiin tänäänkin

Vaikka näin myöhään meni että pääsin sen tänne asti lataamaan.. Ihana päivä on ollu, mutta aikamoista hulinaa. Kolmen ihmisen synttärit joihin lähdettiin klo 10 aamulla ja palattiin kotiin hieman ennen klo 20. Sitten olikin heti vuorossa tallin siivous ja näinpä se kello on 23 kun tätä alan tänne kirjoittelemaan. Noh, tavallaan normi päivä. Onneksi on muita jotka voi välillä hoitaa hevosten päiväheinä asiat niin ei tarvinu enää synttäreiden välissä ajaa yhteensä sataa kilometriä sitä tekemään.

hop lop

Ekoilla synttäreillä lapset täytti toinen 3 ja toinen 5 vuotta. Mulla oli ehkä pikkasen epäsopivat vaatteet noihin ekoihin bileisiin =). Näistä Hop Lop synttäreistä vaihdettiin sit pikkusen eri tunnelmiin ja Lasten isomummin 95-vuotis juhliin. Milalla ja mummilla on 90 vuotta ikäeroa.

 

 

isomummi ja lapsen lapsen lapsi

Mila 5v ja isomummi 95v

Valosaari

Olisinhan mä tietty halunnu tänään aamupäivällä pyörähtää myös Lahdessa RIDE! lehden tapahtumassa, mutta jotain oli jo pakko karsia päivästä pois.

Anyway, lapset sai aamusella kalenteriluukut avata =)

-Mari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.