Hae
Mari Valosaari

Käytin satoja euroja Schleich heppoihin

En osaa sanoa kumpi meistä tykkää Schleich hevosista enemmän minä vai Mila.

Schleich heppa

Rahan käytön perusteella se varmaan olen minä. Katso video!

5 kommenttia

 1. Nimetön kirjoitti:

  Onko tarkoituksenasi jatkossa vielä kirjoittaa blogia?
  Vai onko blogista tullut vain mainospaikka videoiden otsikoille?

  • Mari Valosaari kirjoitti:

   YouTube videot on osa blogiani, välillä kirjoitan asiat tekstimuodossa ja välillä elämäämme video muodossa. Jatkossakin siis tullaan näkemään sekä tekstiä että videoita. Kyseessä ei suinkaan ole mainospaikka videoiden otsikoille vaan blogi paikka jossa julkaisen kaikkea tuottamaani sisältöä, tekstiä ja videota =)

 2. Emma kirjoitti:

  Samaa oon miettinyt..

 3. Ella kirjoitti:

  Ihanaa! Se video oli muuten tosi hyvä. ?

 4. Elina kirjoitti:

  Mä haluisin tommosen vuonis orin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *