Hae
Mari Valosaari

Mun erilaiset vauvakutsut: shotteja, uhkapeliä ja alastomuutta

Shotteja juotiin, uhkapeliä pelattiin, alastomuutta oli nähtävissä ja poiketen perinteistä järjestin vauvakutsut itse.

Sain mahtavan mahdollisuuden pitää juhlat huikeassa Villa Grandessa ja halusin sen toteuttaa. Ja koska tilaa oli, vieraitakin pystyi kutsumaan paljon ja kaiken kaikkiaan meitä oli paikalla 23 henkeä. Normaalistihan juhlat ovat ystävien järjestämät ja vieläpä usein niin että odottava äiti ei tiedä niistä mitään vaan päivä tulee yllätyksenä. Minä nyt tein tämänkin eri tavalla =)

mari valosaari baby shower

Kutsuilla oli tunnelmaa luomassa myös pari pienokaista <3

Kutsuilla oli tunnelmaa luomassa myös pari pienokaista <3

Aika usein kutsuilla on tapana esim maistella lastenruokia ja arvailla mitä ne sisältää. Minulla kun nyt on tämmöinen hieno Philips Avent tuttipullon lämmitin, niin päätin että vieraille tarjoillaan alkuun ”snapseina” rintalämmintä maitoa. (juu käytettiin kuitenkin korviketta) Ilmeet oli kyllä näkemisen arvoiset =) Ja pakko ehkä tunnustaa ettei kyllä mitään herkkua ollut. Mutta urheasti vieraat ottivat pienet maistiaiset.

Tässäpä sullekin näkymää

Avent tuttipullon lämmitin

Philips Avent tuttipullon lämmitin

mari valosaari tuttipullon lämmitin

äidinmaito shotti

äidinmaito shotit

Shottien jälkeen me nautittiin pitopalvelun antimista jonka jälkeen luvassa olikin uhkapeliä. Ja pakko sanoa kyllä että en olisi itse jaksanut järjestää jos olisin joutunut olemaan vastuussa myös tarjoilusta, Kiitos Pilke! Jälki jälkiruuaksi oli myös lasilliset kuohuvaa ettei ihan pelkällä maitolinjalla menty. Toki moni kuten minä nautti vain pari siemausta.

Pitopalvelu Pilke

Pitopalvelu Pilke

martina aitolehti

 

Konditoria PH 7

Konditoria PH 7

Koska kukaan ei tiedä kumpi on tulossa, paitsi todennäköisesti rakenneultran tehnyt henkilö, mutta hänkään ei ollut kertomassa niin päätin pistää pystyyn arvailun bileissä. Ja uhkapeli meiningillä. Jokainen sai laittaa kirjekuoreen nimensä, sukupuoliarvauksensa sekä rahapanoksensa. Kirjekuoret avataan kun vauva on syntynyt ja jos vieras on arvannut oikein saa hän rahansa takaisin ja jos taas menee väärin niin vauva kiittää kun vaipparahasto kasvaa =)

Poikaa arvasi 10 kpl

Tyttöä arvasi 7 kpl

(joku ei siis uskaltanut arvailla lainkaan) =)

Sä ehdit vielä käydä kans antamassa oman arvauksesi täällä toisessa kirjoituksessa. Siellä oikein arvanneiden kesken arvon jonkinlaisen tuotepaketin.

Ja koska mulla on iki-ihania tyyppejä ympärillä niin vieraille ja toki mulle kans tehtiin myös ihania hemmotteluita. Mulla on ystäviä joista on tullut yhteistyökumppaneita ja yhteistyökumppaneita joista on tullut ystäviä niin he tulivat ja kantoivat oman kortensa kekoon ohjelman osalta. Tarkemmin siitä mitä kaikkea oli tarjolla myöhemmin. Moni vieras sanoi etukäteen että eikös heidän pitäisi järjestää tämä kaikki minulle, mutta minusta oli kiva järjestää heille jotain kivaa ja pääsinhän itsekin nauttimaan. Ja otin myös akupunktio neuloja niihin kohtiin joiden on tarkoitus auttaa synnytyksen käynnistymisessä. Jollei viikon sisällä ala syntymään niin tehdään uudestaan =)

kohottava kasvohieronta alkamassa

kohottava kasvohieronta alkamassa

Sanna nauttii hieronnasta

Sanna nauttii hieronnasta

akupunktio

Akupunktio

Sain myös aivan mielettömän ihania sekä tarpeellisia lahjoja. Näistäkin myöhemmin lisää. Ja siis etenkin tuo keltainen pullo on siis tooooosi tarpeellinen =D

lahjapöytä

Ja annoinpa lahjat myös vieraille. Kaikki saivat mukaansa Philips Avent Natural -tuttipullot, joissa oli karkkia sisällä =)

Avent Natural tuttipullo

Avent Natural tuttipullo

Kiitos kaikille jotka olitte juhlimassa, teille jotka mahdollistitte näin hienot puitteet sekä Tiinalle ja Susannalle jotka olivat apuna laittamassa paikkoja kuntoon.

Loppuhuipennukseksi oli sitten vielä se alastomuus osuus kun tehtiin vatsasta kipsivalos. Tässäpä tämä vatsa ja raskauskroppa koko ”komeudessaan”

Nämä kaksi kuvaa omasta albumista, kaikki muut kuvat: Anton Reenpää/Otavamedia

mahakipsi =)

mahakipsi =)

mari valosaari

Ja kun vieraat poistuivat Jontte saapui ja vietimme hetken laatuaikaa kaksin näissä ihanissa SPA tunnelmissa <3

villa grande

Villa Grande

IY3A3936 IY3A3920

Yhteistyössä Philips Avent

-Mari-

0 kommenttia

 1. Jonsku kirjoitti:

  Sulla on ollut ihanat vauvakutsut 🙂 Onnea loppuraskauteen ja synnytykseen 🙂

 2. petra kirjoitti:

  Oi miten ihanat kutsut! Olipa hauskat noi vieraslahjatkin 😀

 3. anneli kirjoitti:

  Ihanaa, että järjestit kutsut itse. 🙂 olen itse miettinyt kanssa että haluaisin aikanani järjestää kutsut itse. 🙂 ps. Ihanalta kuulostivat kutsut. 🙂

 4. Noora kirjoitti:

  Sustahan on tulossa kunnolla lööppien pahus ? ensin uhkarohkeaa treenausta, miehen kiusaamista ja nyt shotteja, alastomuutta ja uhkapelejä!! Hyvä Mari, ei kangistuta kaavoihin, uskalletaan olla erilaisia, omanlaisia eikä välitetä muiden kommenteista ?

 5. Mari Valosaari kirjoitti:

  Heh näköjään Noora. Melkein kaikki instagram kuvat päätyy nyt palstoille. Pikkusen on naurattanut itteeki.

  Mutta kuten sanoit ollaan kaikki erilaisia, omanlaisia ja tehdään kaikenlaista hupsua, päätyipä siitä jutut kenen tahansa huulille =)
  pääasia että omalla porukalla on kivaa =)

 6. Emma kirjoitti:

  Ihanat juhlat olet saanut juhlia 🙂

  Mulla menee sun postaukset usein ohi, kun en saa seurattua blogiasi Bloglovinin kautta. Osaatko sanoa, että miksei onnistu? Tai jos sulla on toimiva linkki sinne, niin viitsitkö laittaa.

 7. Ninni kirjoitti:

  Ihanat eriparitissit. <3 Muistoja tulee mieleen.

  • Mari Valosaari kirjoitti:

   Joo tuskin koskaan ovat olleet täysin identtiset ja etenkin nyt menee miten sattuu hahaha… Maitoa odotellessa kun ovat tätäkin enemmän vinksallaan =D

 8. mimi kirjoitti:

  Ääh.. Tuo kuva missä Martina ja joku toinen ottaa ruokaa, tuo vaalean naisen paita(?), mikä ihana se on? Ihan mun näköinen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.