Hae
Mari Valosaari

Äidinvaisto

 

Tietääkö äiti tosiaan kumpaa hän odottaa vaikka siitä ei oteta selvää?

äidinvaisto

meidän kippuravarpaat =)

Moni sanoi että usein äidit vaistoaa kumpi sieltä on tulossa. Tosin kuulin kyllä muutaman tarinan myös siitä kuinka oli luullut yhtä ja toista tulikin. Mutta enemmän kuulin tarinoita siitä kuinka äiti oli vaistonnut lapsen sukupuolen.

 

Itse en uskaltanut mitään varmaksi sanoa, enkä kyllä varmaksi mitään tuntenutkaan, mutta pieni kutina pojasta kuitenkin oli. Sen verran uskalsin sanoa ”jos pakko jompaakumpaa on veikata veikkaan poikaa” mutta samaan hengenvetoon sanoin ”mutta tyttö se on kuitenkin”.

 

Kuitenkin kaivelin esiin vain sukupuolineutraalit vaatteet Milan ajoilta ja lakkautin varpaankynnet sinisiksi ja samoin sormiin tuli sinertävä sävy. Baby showereilla Salon Milagron Marianne teki geelilakkauksia ja kun kysyi väriä niin päädyimme yhdessä siniseen, hänkin veikkasi poikaa.

 

Kai meillä äideillä sitten vain on pieni kuudes aisti joka sen kertoo, se on varmaan se sama aisti joka herättää meidät pieneenkin ääneen yöllä tai auttaa aistimaan vauvan tarpeet kun hän ei vielä osaa puheella kertoa mitä kaipaa.

 

Asiasta kynsilakkaan.. ihan vaan vinkkinä. Noita geelilakkauksia voi tehdä myös itse kotona. Milagron verkkokaupasta tai liikkeestä saa pakkauksen jossa lakka ja uuni jossa lakka kovetetaan. Tästä kauppaan www.milagroshop.fi

 

-Mari-

0 kommenttia

  1. siljasofia kirjoitti:

    Kuulostaa tutulta toi ”mut tyttö se on kuitenkin”. Mulla oli vahva tunne että saan tytön ja siksi ajattelin et se on sit kuitenkin poika. Ostelin paljon vaaleanpunaista, vaatteista tavaroihin. Tyttö sieltä tuli. Olis siis pitänyt vain luottaa vaistoon (ostoista päätellen ehkä kyl luotinkin :D).

  2. Pumpuli kirjoitti:

    Toivottavasti teillä on uusi arki sujunut mukavasti! Ennen raskaaksi tulemista olin aivan varma, kuten kaikki läheisenikin, että saisin tytön ensimmäisenä lapsena. Huomasin kuitenkin ajattelevani, että tämä onkin poika, kun tein raskaustestin. Kertoessani siskolla raskaudesta hön luonnollisesti kiljui ilosta ja sanoi sitten, mutta se onkin kyllä poika hänestä. Samoin toimi äitinikin. Ja poikahan se oli. Ehkä äidinvaisto toimii vain ihmeellisesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.