Hae
Mari Valosaari

Patteja kainalossa

Noin pari kuukautta sitten löysin patin kainalosta ja pari viikkoa sitten löysin toisen toisesta kainalosta. Noin kuukausi sitten kävin näyttämässä ensimmäistä pattia sairaanhoitajalle joka laittoi lähetteen eteenpäin ultraan joka on tänään.

Oli puhetta että soitan jos tilanne muttuu, mutta toisesta patista en nyt sitten edes saanut soitettua kun tämä aika lähestyi.

Tavallaan olen peloissani, koska voihan se olla vakavampaakin. Toisaalta olen rauhallisin mielin sillä minulla oli patti kainalossa myös Milan imetyksen aikana. Silloinkin patti ultrattiin ja todettiin vaarattomaksi, todennäköisesti maitorauhaseksi joka oli eksynyt tieltään.

Oletan että nytkin on samasta asiasta kyse. Maitorauhasiahan voi harhailla imettävällä tyyliin missä vain rintojen lähistöllä. Mutta toki asia on sellainen mikä pitää varmistaa ja poissulkea esimerkiksi rintasyövän riski.

Lähettäkää tsempit että kyse on tosiaan vain esim maitorauhasista. Kerron sitten mitä lääkäri sanoi..

-Mari-

13 kommenttia

 1. Kati kirjoitti:

  Tsemppiä !!

 2. Milla kirjoitti:

  Tsemppiä! Ei varmasti ole mitään vakavaa 🙂

 3. Maarit kirjoitti:

  Tsemppiä!! Mene hyvällä onnella …ei varmaan ole mitään vakavaa!!!

 4. Hanna Kisonen kirjoitti:

  Isosti Tsemppiä ?? ja toivotaan että on kyse vaan maitorauhasesta !

 5. Nimetön kirjoitti:

  Multa löytyi myös ja todettiin rasvapatiksi kun avattiin 🙂

 6. Piia kirjoitti:

  Varmasti jännittää sekä pelottaa. Mutta yksi asia kerrallaan. Toivotaan että on vain tulehtunut ja eksynyt maitorauhanen ja jos epäilevät jotain muuta syyksi, niin edelleen yksi asia kerrallaan. Tsemppiä kovasti sekä rauhoittavaa mieltä mukaasi.

 7. Tiina kirjoitti:

  Tiedän tunteen. <3 Saman kokenut joskus ja se odottaminen on tuskaa! Vaikka kuinka yrittää olla murehtimatta etukäteen. Paljon tsemppiä!! Itse odotan myös tuloksia muutamista tutkimuksista, taas. 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.