Hae
Mari Valosaari

En päässyt vieläkään kotiin

Terveisiä edelleen Jorvista.

Hieman lisätutkimuksia ja vielä lisähoito on tehtävä joten tänne jäätiin.

Haluaisin kyllä jo kotiin mutta mieluummin kerralla kaikki kuntoon kuin että hoito jäisi puolitiehen.

Ja nythän täällä on ollu mukavampaa olla kun on saanut syödäkseenkin. Tosin ruoka ei kyllä oo oikein maistunut..

Onneksi pikkusisko Eve toi Milan tänäänkin äitiä katsomaan.  Sen pienen rakkaan näkeminen piristää kummasti. Ja ihana että äiti on matkalla meille hoitamaan Milaa ja myös piristämään mua <3

Ilmeisesti päivä tai pari täällä vielä menee..

Ajatus oli perheen kera huomenna katsoa ensimmäinen Fitnesspäiväkirjat jakso mutta joudunkin sen ilmeisesti katsomaan yksin täällä sairaalassa =(

image-Mari-

0 kommenttia

 1. aatee kirjoitti:

  Leikattiinko sulta osa suolesta pois vai mikä oli operaatio?

  Tsemppiä toipumiseen!

  • Mari Valosaari kirjoitti:

   Moi Aatee

   Ei onneksi jouduttu suolta leikkaamaan ja toiv ei koskaan joudukkaan. Nyt kyseessä oli niinkuin olen kertonut taudista johtuva erittäin kivulias sivuoire. Mietin vielä kerronko siitä koko tarinan.. juuri nyt en ole siihen valmis..

   Oon tänäänkin vielä sairaalassa, mutta pieni toivonkipinä on päästä jopa tänään kotiin.

 2. AnniinaM kirjoitti:

  Hei Mari! Sairastan itsekin koliittia, joten tiedän mitä käyt läpi… Satuin lukemaan äsken vauva.fi keskustelupalstaa ja siellä on käsittämätön ketju jossa väitetään sinun aiheuttaneen koliittisi itse fitness harrastuksella, rankalla dieetillä jne. Tuntuu tosi pahalta itsestänikin, koska minulla koliittivaivat ainakin paranivat, kun laitoin ruokavalioni kuntoon, jätin pois sokerin, maitotuotteet ja gluteiinin. Ns. herkkupäiviä (edes jouluna!) en voi tosin pitää, koska suoli reagoin muutoksiin syömisissä heti. 5 v sitten jouduin joulun jälkeen sairaalaan, koska ”lipsuin” ruokavaliosta, tämän jälkeen olen pitäytynyt dieetissä ja pärjännyt ilman lääkitystä sen ansiosta. Tsemppiä hurjasti sulle Mari ja pikaista toipumista!!!

  • Mari Valosaari kirjoitti:

   Moi AnniinaM

   Joo se noiden tietämättömien ihmisten tyyppivika kun kirjoittelevat päättömiä juttuja. Itsellä kans juuri kisoihin valmistautumisella ollut parhainta aikaa kun ruoka on puhdasta ja se syödään säännöllisesti.

   Aina pitää katsos kaikista se pahin mahdollinen ja ilkein yrittää keksiä ja se kirjoittaa nimettömänä nettiin. Mutta nämä kirjoitukset kertoo enemmän kirjoittajista itsestään kuin kirjoituksen kohteesta.

   On ikävää että väärää ”infoa” huudellaan noilla keskustelupalstoilla mutta minkäs sille voi.

   Mahtavaa että olet saanut pidettyä nyt oireet kurissa. Toivottavasti minäkin pääsen siihen pian. Olen lähellä että löydän sopivan ruokavalion itselleni.

   Tsemppiä sulle kans jatkoon!

 3. cloud kirjoitti:

  Hei Mari! oon seurannu fitnesspäiväkirjoja, ja sä oot aivan ihana!! älä ikinä anna kenenkään tylyjen ihmisten vaikuttaa sun elämäniloon, pidä aina tuo ilo mikä susta kumpuaa sisältä! 🙂 kiva nähdä aitoa iloa.

  • Mari Valosaari kirjoitti:

   Kiitos Cloud!
   Kyllä teen kaikkeni että lippu pysyy korkealla ja hymy huulessa =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.