Hae
Mari Valosaari

Jahas ei sitten kisata koko vuotena –positiivinen raskaustesti-APRILLIÄ

Hetki sitten voivottelin että kisasuunnitelmat muuttui toukokuun alusta sen loppuun mutta nyt saakin sitten alkaa suunnittelemaan vuotta 2015 kisoja varten.

 

Oon tässä jonkin aikaa jo miettinyt kun on vatsa hieman omituisen tuntuinen, mutta mitäpä sitä sen kummempia miettimään kun olen syönyt pillereitä koko ajan.. Noh päätin nyt sit kuitenkin testin tehdä koska välillä on pilleri unohtunut sieltä ja täältä. Syön minipillereitä joita syödään ilman taukoja niin ei ole menkkojakaan kuulunut kuten ei pitäisikään ja kappas kehveliä testi olikin positiivinen.

 

Tarkempia tietoja odotellessa mutta näillä näkymin mitä itse laskeskelen/veikkaan niin Mila saa pikkusiskon tai veljen lokakuussa =)

 

Eikai tässä voi muuta sanoa kuin Happy Happy Joy Joy =)

Noissa tunnelmissa sitten taas muutamien kuukausien päästä…

Niinkuin kaikki jossain vaiheessa hoksasikin niin huijauspäivän kunniaksihan tämä juttu julkaistiin =) aprilliä, syödään nyt sit yhdessä silliä ja juodaan iso kannu kuravettä päälle. Mahtavaa että kerranki onnistu pila aika hyvin, tosi moni ainakin pienen hetken luuli että näin oikesti on. Parasta oli ehkä se että äiti soitti ja sanoi että ennenkuin oli pilan hoksannut oli hän jo käynyt ostamassa leivokset työkavereille =) myös pari itse raskaana olevaa ehti kovastikkin innostua että oltaisi samassa jamassa =D katsellaan sitä Milan Pila veljeä sitten joskus myöhemmin =) kiitos ja anteeksi <3 t: Mari ja Jontte

IMG_8691