Hae
Mari Valosaari

Voimaa pizzasta

Ja nyt varmaan ensimmäinen ajatus on että okei syödään pizzaa ja mennään treenaamaan, siitä saa voimaa. No vois se toisaalta olla jossain tapauksessa niinkin, mutta nyt ei ole siitä kysymys. (Silloin tällöin syön kyllä pizzaa, mutta en treenilaturina) =)

Mutta tavallaan pizzasta ja sen tuomasta energiasta.

Mä olin juontamassa Koti Pizzan syysseminaarin eilen Tampereella. Menin Tampereelle yöksi jo maanantaina ja tulin kotiin vasta tänään keskiviikkona. Tämä siksi että keikka alkoi jo klo 9 ti aamuna niin kylläpä olis ollut vaikeeta nousta 4:30, meikata ja lähteä ajamaan kohti Nääsvilleä. Hetken piti kyllä hieroa silmiä 6:30 herätyksessä paikanpäälläkin =)

No mutta mistä se voima tuli? Ei suoranaisesti pizzasta vaan niistä pizza-tyypeistä. Huikeeta porukkaa nuo Koti Pizza yrittäjät ja omistajat. Päivän aikana oli aivan mielettömiä puheenvuoroja yrittäjyydestä ja asiakaspalvelusta. Vaikka itse en ole pizza yrittäjä niin sain tuosta päivästä todella paljon ideoita, virtaa ja sitä voimaa. Juontajan roolissahan mä siellä olin, mutta onneksi tuli kuunneltua tarkkaan mitä puhujat sanoivat. Ja illalla varsinkin monen juhlijan kommentit siitä että olen hyvä juontaja ja teen työni hyvin antoi todella paljon lisäenergiaa. Kiitos Koti Pizzalaiset!

Tänään kun tulin kotiin oli ihana nähdä Mila ja Jontte ja jotenkin olin täynnä energiaa touhuamaan Milan kans. Jontte lähti melkein samalla ovenavauksella omiin hommiin ja me Milan kans pienen sisällä leikkimishetken jälkeen suunnattiin ulos heppahommiin.

Tosin mietin myös oliko se ne ihmiset ja inspiroiva ilmapiiri vai se että sain taas nukkua rauhassa kaksi yötä hotellissa korvatulpat korvissa =) hahaha

Varmasti sekin vaikutti asiaan, mutta laittaisin isommat panokset eiliselle päivälle.

Mutta älkää käsittäkö nyt väärin, kyllä se tietynlainen väsymys on edelleen olemassa ja aion mennä ihan just Milan kans päiväunille =) Mutta hyvä fiilis on, se on tärkeintä =)

Mulla oli pari erilaista mekkoa päivän aikana päällä (4 vaihtoehtoa mukana=) ). Mekot on merkiltään Joseph Ribkoff ja oli ihana yllätys että ne istuivat tosi kivasti vaikka olenkin raskaana. Edestä tai takaa ei tainnut juuri edes huomata mahaa, mutta kyllä se tuosta sivuprofiilista näkyy =) Kerroinkin tilaisuudessa olevani tavallaan samalla alalla niiden yrittäjien kans kun itselläkin on pizza uunissa, sen valmistus vain kestää hieman kauemmin kuin heidän =)

Ja sori pakko vielä mainostaa noita mekkoja, niissä yksi parhaista puolista on se että ne eivät mene ruttuun. Keikkatyöläisen unelma vaatteita siis. Voi vaan laittaa kassiin ja ottaa sieltä suoraan päälle. Kuinka kätevää!

image

image

image

image

image

image

Mulla oli pari vaihtoehtoa pitkissä mekoissa ja kiitos teille jotka autoitte valitsemaan kahden mekon välillä iltagaalaan. Vaikkakin näistä tuo musta tais saada hieman enemmän ääniä niin varsinkin erään henkilön sana painoi eniten ja kuviollinen mekko jäi päälle =)

image

Ja nyt ollaan takaisin arkirutiineissa ja likaisissa ulkovaatteissa. Se siitä mekkohohdosta hahaha!

On muuten kiva aina välillä pukeutua ja laittautua, mutta kyllä vaan kotiverkkarit ja likaiset ulkovaatteet on se paras juttu <3

image

image

-Mari-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.