Hae
Mari Valosaari

Tee sinäkin pihatyöt näin

Tässä vinkki jonka avulla kunto kasvaa hommia tehdessä. Pihalla riittää hommaa tähän aikaan vuodesta. Haravoimista, kukkien vaihtoa, terassin lakaisua yms yms..

Mä en oo mikään viherpeukalo vaikka Kasvi oonkin (tai siis olin) joten syyskukkia ei mulla oo. Kesällä Anopin kans istutin muutaman kesäkukan ja ehkä ensi kesänä taas uudestaan, ohan ne kauniita (ja saishan sitä jotain tähän syksyynkin vielä hommata). Meidän piha ole suuri niin haravointia tai lakaisua pelkästään ei voi urheiluksi sanoa. Mutta konstit on monet, olin ulkona käytannössä vain Milan kans mutta samalla lakaisin terassin ja käytiin vähän kävelemässä.

Ja Minäpäs reippaana tytönä laitoin ulkoilun ajaksi painoliivin päälle ja näin sain ulkoilusta itselleni samalla jumpan. Liivissä oli 9kg painoa. Ensin tosiaan vain touhuilin, lakaisin ja vähän järjestelin juttuja pihalla.

IMG_7132 IMG_7130

”Siivoilun” jälkeen käveltiin pihalla ja minä tein askelkyykkyjä kun ei tuosta alkutouhuilusta vielä jumppaa aikaiseksi saanut.

IMG_7133 IMG_7135Ja sitten kun Mila ei jaksanut enää kävellä otin rattaat messiin ja jatkoin askelkyykkyjä tiellä, mukaan mahtui muutamat ylämäetkin ja jopas alkoi reisiä ja pakaroita poltella.

IMG_7141

Hyvä treeni ja kiva ulkoiluhetki lapsen kans. Suosittelen!

IMG_7140 IMG_7139 IMG_7137

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *