Hae
Mari Valosaari

Mä juonnan uutta primetime suomi live tietokilpailua, tuu mukaan pelaamaan!

Primetime Mari ValosaariJoskus, tai siis itseasiassa AINA kannattaa sanoa ääneen mitä haluaa, minä halusin juontotöitä enemmän ja pääsin juontamaan Primetime Suomi tietokilpailua!

Meinasin tosiaan kirjoittaa että joskus, mutta korjaan sen kyllä ehdottomasti muotoon AINA. Jos ei sano ääneen mitä haluaa on sinne usein pidempi ja vaikeampi matka. Minä kirjoitin muutama viikko sitten facebookkiin julkisen ilmoituksen että haluan nyt panostaa enemmän juonto hommiin ja etsin varsinkin tv ja radio puolelta hommia. Olen käynyt jo haastattelussa radion puolella, päässyt hyvien juontajien kansioon tv puolelle, minut on buukattu muutamaan yksittäiseen tapahtumaan juontajaksi ja tänään alkaa tietokilpailun juonnot. Tietovisa ei ole tv eikä radio-ohjelma, mutta se tulee livenä joka ilta jokaisen omassa puhelimessa/tabletissa/tms.

Primetime on ruotsalainen formaatti joka rantautui Suomeen viisi päivää sitten. Tänään on mun ensimmäinen päivä ja jos haluat tulla pelaamaan niin klikkaa tästä linkistä https://www.primetimesweden.se/?invitedby=323

Ja sen jälkeen kannattaa jakaa omaa jakolinkkiä. Kun sun jakaman linkin kautta ystäväsi lataa pelin, sä saat pelastusrenkaan jolla voi pelastaa itsensä pelin aikana jos menee väärin.

Illalla nähdään siis klo 20:00 Primetime Suomen merkeissä <3 Tässä alla video jonka kuvasin studiolla.

-Mari

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.