Hae
Mari Valosaari
Kaupallinen yhteistyö

Tarkoittaako tämä että on materialisti?

Kaupallinen yhteistyö: Ellos Sport

Jos sitä kuvitellun materialismin materiaalia kuitenkin tarvitsee? Onko se materialismia? Vai vaan normaalia motivaation hakua kun panostaa materiaaliin?

Mä kyselin Instagramissa aikaisemmin vaikuttaako vaatetus motivaatioon liikkua ja selkeästi vastaukseksi nousi että kyllä vaikuttaa. Ja mä oon tästä samaa mieltä.

Tän voi karkeasti kuvailla sillä että laitappas vanhat virttyneet villahousut jalkaan versus laadukkaat treenihousut. Kummat tuo tunteen että tästä voisi lähteä liikkumaan? Aivan, ne villahousut hahaha ei tietenkään vaan ne treenihousuthan ne on mitkä tuo lisä potkua touhuun.

Mulla on yhteistyö nyt Ellos Sportin kanssa ja jo kuvaukset näissä urheiluvaatteissa saa tunteen että nyt pitäisi oikeasti myös liikkua. Pakko tosin tunnustaa että nämä kuvat kun on otettu on aikataulu ollut sellainen että en vaan ole yksinkertaisesti pystynyt jäämään silloin treeniä tekemään. Mutta mieli olis tehny!

Tämä viralliselta nimeltään juoksutoppi käy aivan mainiosti myös salitreeniin. Juoksuhan ei oo mun vahvimpia juttuja kuten joku saattoi taannoin IG stooreista huomata. Mut pakko myöntää et pirun hyvin hoidin nekin juoksut kuntooni nähden =)

Ellos juoksutoppi

Ellos juoksutoppi Valosaari

Materialismi Mari Valosaari

Kuva yllä: Tea J photography

Tää treenitakki puolestaan on täydellinen nyt kun kevät on alkanut näyttää tuloaan. Sopivan lämmin että hieman tuo lämpöä kuitenkin vielä viileään ilmaan. Mutta tarpeeksi viileä että jaksaa tehdä rankemmankin treenin ulkona kun aurinko kuitenkin jo lämmittää. Ja tietty myös super salitreeniin alkuun päälle.

Treenitakki Mari Valosaarimaterialismi ValosaariMari Valosaari Ellos

Ellos on laajentanut sport ja outdoor mallistoaan paljon nyt lähiaikoina, käy kurkkaamassa josko sieltä löytyisi jotain kivaa inspiroivaa materiaalia myös sulle. Et ole materialisti jos kaipaat laatua esim treenivaatteisiin, olet realisti =D

Ellos sport & outdoor

-Mari

Kaupallinen yhteistyö: Ellos Sport

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.