Hae
Mari Valosaari

Matka tuntemattomaan

Kuva: Emilia Nieminen

Kuva: Emilia Nieminen

Mä oon aika paljon matkustellut aikuisikäni aikana ja usein on ollut pelkät lentoliput hankittu ja majoitukset ym hoidettu paikanpäällä.

 

Nyt kun on lapsia on matkailu hieman muuttunut. Milan ollessa 3kk oli meidän ensimmäinen ulkomaan matka ja mun elämäni ensimmäinen ”pakettimatka”. All inclusive hotelli oli tosi jees juttu lapsen kanssa. Muutkin reissut on mennyt sit silleen että majoitus ym on todellakin ollut tiedossa =)

 

Tulevassa reissussa majoitus on sanoisinko järjestetty paremmin ku hyvin, mutta muuten teen jotain mitä en ole koskaan ennen tehnyt.

 

Mion ensimmäinen reissu tulee olemaan kun hän on 6 viikon ikäinen. Ulkomaille ei lähdetä mutta mennään asuntoautolla Pohjanmaalle.

 

Ensimmäistä kertaa pakkaan matkailuautoon kamat ja lapset ja suunnataan tielle. Isi jää kotiin kun työt ei päästä mukaan, mutta onneksi au pair tulee mukaan.

 

Hieman jännittää, osaanko ottaa kaiken tarpeellisen mukaan, miten matka menee, saadaanko nukuttua hyvin yms yms.

 

Mutta matka itse ei jännitä koska kun vauvaa täytyy imettää kurvaan ensimmäiselle P paikalle, hyppään takaosastolle ja imetän. Ei tarvitse etsiä huoltoasemaa ja imettää esim sen vessassa tai ahtaassa henkilöautossa.

 

Kun reissu on ohitse kerron kuinka se meni. Ja instagramista @marivalosaari voi seurailla matkaa jo sen aikana. 6.-14.6. meikkis on kaikkien kaveri eli karavaanari =)

 

Auto saadaan käyttöön paikasta Touring Cars

 

-Mari-

0 kommenttia

  1. Kia kirjoitti:

    Stressitöntä ja lapsien ehdoilla menevää ja sujuvaa reissua! ?

  2. Nimetön kirjoitti:

    Matkailuautoja turhaan hävetään, vaikka eihän tuo juuri eroa siitä paljon trendikkäämmästä eli veneestä. Toinen kulkeen maalla ja toi en vedessä, mutta sama idea molemmissa purkeissa 🙂
    Pienten lasten kanssa asuntoauton vuokraaminen on minusta ollut aina ihan luksusta. Oma jääkaappi ja jopa pakastin matkassa, paikka potalle ja likapyykkikorillekin: henkilöautoon verrattuna paljon joustoa mahdollista ia yksityiskohtia.

    Hyvää lomaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.