Hae
Mari Valosaari

Äidin toive

Mitä äiti oikeesti toivoo..

Sitä että lapset on hoidossa ja pääsee spa hemmotteluun, minilomalle eurooppaan, tyttökavereiden kans illalliselle, shoppailemaan, romanttiselle illalliselle miehen kanssa… jne jne..

Joo kauheen kivoja juttuja ja mahtavaa jos näitäkin pääsee joskus toteuttamaan, MUTTA viikon sisällä olen kolmelta eri äitiystävältäni kuullut aivan toisenlaisen toiveen johon yhdyn itsekkin. Toive on: yksi päivä KOTONA ilman lapsia jotta saisi SIIVOTA. Kyllä, niin inhottavaa puuhaa kun siivoaminen onkin niin moni äiti minä mukaan lukien toivoo aikaa siivota rauhassa. Kun lapsi on kotona on mahdotonta keskittyä kodin siivoukseen siten että se tulisi kerralla tehtyä tai että se tulisi hyvin tehtyä. Lapselle tulee nälkä, lasta täytyy laittaa nukkumaan, lapsen vaippa täytyy vaihtaa tai lapsi muuten vain vaatii huomiota ja roikkuu lahkeessa (mun tapauksessa sellainen joka vielä kaatuu jos lähden siitä kävelemään) puhumattakaan siitä että itselle ja miehellekkin pitää jossain välissä ruoka laittaa nii ja pyykitkin pestä ja mitä vielä…kauppareissut… Eipä siinä sitten hirveästi siivoukseen jää aikaa joten kotia pidetään puhtaana aina sieltä täältä vähän miten sattuu ehtimään.

Näinkin vaativia toiveita meillä äideillä on… kumpa joku tämän kuulisi ja toiveemme toteuttaisi

Tsemppiä kaikille äideille kodin järjestyksessä pitämiseen <3

IMG_4208 IMG_4400 IMG_4461 IMG_4487 kuva (19)

 

0 kommenttia

  1. Cemile kirjoitti:

    Totta

  2. vierailija kirjoitti:

    Juu ja sitten kun niitä lapsosia on viisi niin kuin meillä ni Juu hommasta tuleekin mielenkiintoista

  3. miiak kirjoitti:

    Hei, löysin nyt blogisi, onpa ihastuttava sellainen!! Ja tuo siivoaminen, niiiiiiiin totta!! Tällä hetkellä myös tämän mamin ykköstoive 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.