Hae
Mari Valosaari

Soo soo Mari, ei näin valmistauduta kisoihin!

Kisat on vajaan kahden viikon päästä ja huh huh miten huonosti oon näihin valmistautunut.

Aloitetaan siitä että treeniä olisi pitänyt olla TODELLA paljon enemmän. Joo syy tähän löytyy etten oo lapsen vuoksi päässyt salille (paitsi nyt viimeisen kahden viikon ajan kun tein sopimuksen Elixian kanssa)

En ole siis saanut lihaskuntoani siihen mihin toivoin sen saavani..

Ruokavalio, nooh tämän olen jokseenkin hyvin pitänyt mutta kyllä on jäänyt liian paljon ruokia syömättä tai olen syönyt väärin kun olen pakannut ja purkanut laatikoita muuton lomassa.

Ja teema-asu, sen teeman päätin VASTA viikko sitten ja menin äkkiä kangaskauppaan, mutta eipäs sieltä tarvitsemaani kangasta saanut ja se on nyt tilattu Saksasta ja odotellaan saapuvaksi.. Ja sitten se pitää vielä ompeluttaa.. Toivottavasti ompelijalla riittää vielä aikaa ommella vaatteet kun kangas saapuu.

Bikinit lainasin tälle reissulle ystävältäni Natalta, tosin en oo vielä varma käytänkö niitä vai samoja jotka minulla oli vuoden 2012 kisoissa.. tässä kuva mun vanhoista ja Natan biksuista..taidan kyllä haluta jo uudet joten noilla Natan biksuilla taidan mennä.

DFP_1195

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8081bebeb9d4ee1c9877a5d81c59f010

Nata on myös TNT tiimiläinen, hänen albumi löytyy täältä ja instagram täältä Jaa että mikä TNT team.. käy katsomassa se täältä.

Lennot, hotellit ja ilmoittautuminenkin tuli tehtyä vasta viimeviikolla.

EI näin Mari ei näin… Mutta näillä nyt mennään. Tiina, (siskoni ja valmentajani) kehotti itse asiassa että jättäisin kisat kokonaan nyt väliin, mutta olin itsepäinen ja päätin kisoihin lähteä. Mulla on sellanen tunne että on jokin muuri edessä, jää särjettävänä tai jotain sellaista nyt synnytyksen jälkeen ja haluan mennä näihin kisoihin ja vaikka panostaa sitten enemmän seuraaviin kisoihin. Olkoon nämä nyt jään särkemis kisat.

 

Normaalisti nimittäin asut/bikinit, lennot, hotellit, ilmoittautumiset on tehty vähintään 2-3 kuukautta ennen kisoja ja ENNEN KAIKKEA treenit on suoritettu täysillä ja kokonaisuudessaan joka viikko ja ruokavaliopaperi on ollut kuin raamattu.

Saapa nähdä mitä tästä tulee. Mutta tulee tästä ainakin matka Italian Riminiin =) (think positive)

Reissuun siis lähdetään jokatapauksessa ja mukaan lähtee rakas siskoni ja valmentajani Tiina, hänen poikansa ja minun pikku Tirriäinen. Jontte ei pääse tälle reissulle mukaan kun hänellä on omat keikat samaan aikaan. Taispa olla jopa kaksi keikkaa samana päivänä kun mun kisat.

Kiitos tosiaan vielä Elixialle että edes tämän viimeisen kuukauden ennen kisoja pääsen treenaamaan kovaa. Ja tämä kiitos vieläpä tarkennettuna Elixian lapsiparkille! Tirri viihtyy parkissa hienosti ja hoitajat on ollut tosi kivoja. Eilen oli muuten ensimmäinen kerta kun hoitaja tuli keskeyttämään treenit ja sekin vain siitä syystä että neidillä oli huonot housussa =) kävin siis välissä pesuhommissa ja sen jälkeen treeni jatkui.

Tältä yläkroppa näytti la 17.5. ja kisat on siis lauantaina 31.5.  Rimini Championship (ei kunto nyt mikään huono oo, mutta parempikin vois olla…)

kuva-2

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.