Hae
Mari Valosaari

Anteeksi lukijani

 

 

kuva: spice and ice photography

kuva: spice and ice photography

Minulla on huono omatunto, olen laiminlyönyt teitä. Anteeksi!

 

Bloggarin työ on haastava. Pitäisi kertoa omasta elämästä, antaa hyviä vinkkejä, olla jossain kohtaa roolimalli, avata omaa sydäntään, kertoa mielipiteitään yrittäen olla ärsyttämättä ketään ja viihdyttää lukijoitaan..

Joskus tässä onnistumme ja joskus emme.

Minä viimeaikoina olen onnistunut aika huonosti. Olen ollut kiireinen. Joo se on vaan selitys, mutta näin on ollut. Ei varmaan uskoisi että näin on koska olen äitiyslomalla. ÄitiysLOMALLA, miksi sen nimi on äitiysLOMA? Mitä lomaa on päivystää 24/7? Mitä lomaa se on kun ei saa nukkua yli kolmea tuntia putkeen yli puoleen vuoteen? Mitä lomaa on toimia maitoautomaattina?

Nimi pitäisi olla äitiysPÄIVYSTYS!

Viimeaikoina kirjoitukseni ovat olleet pääasiassa niin sanottuja ”pakollisia” sellaisia jotka on tehty jonkun yhteistyötahon kanssa. Kaikki ei pidä niistä, mutta koittakaa olla armollisia meille bloggareille niidenkin suhteen, ne ovat kuitenkin se joka maksaa meille palkan tästä hommasta. Ilman niitä monikaan ei voisi kirjoittaa blogia koska täytyisi tehdä jotain muuta työtä. Minulle tämä muu työ on tällä hetkellä 68,5cm pitkä ja painaa 7,7kg ja toinen 94cm ja 14kg… Niin ja tämän lisäksi viisi kertaa useampi sata kiloa hevosten merkeissä. Näiden muiden töiden lomassa minä kuitenkin yritän, teen parhaani. Aina se ei riitä, tiedän, mutta jatkan yrittämistä.

Jotta voimme jatkaa työtämme niin tukekaa meitä lukemalla erityisesti bloggareiden yhteistyö postauksia, niitä joista löytyy tarjous tai kilpailu/arvonta tai jossa esitellään jotain tuotetta. Näin saamme mahdollisuuden keskittyä bloggaamiseen ja kirjoittaa myös paljon kaikesta muusta. (Tämä tosin koskee vain muita bloggareita, minun muut työni eivät väisty vaikka kuinka paljon bloggaaminen olisi työtäni hahaha)

-Mari-

Yksi kommentti

  1. Tarja kirjoitti:

    Äitiyspäivystys?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *