Hae
Mari Valosaari

8kk eri sängyissä…

…ja edelleen naimisissa

(yhteistyönä saatu alennus yritykseltä: Tempur)

Meillä oli kausi että Jontte nukkui kahdeksan kuukautta sohvalla. Tähän tilanteeseen jouduttiin pian pojan syntymisen jälkeen.

Tuossa vaiheessa Mila nukkui jo omassa sängyssä mutta pikkuveljen saapuminen teki jotain ja Mila alkoi hiipiä meidän sänkyyn öisin, eikä häntä tietenkään pois viitsinyt hätistää.

Muistan hyvin ensimmäisen yön vauvan kans kotona kun Mila tuli meidän sänkyyn, imetin vauvaa ja Mila tuli mun viereen, silitti mun hiuksia ja sanoi ”pikkuveli on reipas tyttö syömään”. Kuinka hellyttävää <3

No mutta asiaan, sängyssä kun alkoi tosiaan olla porukkaa enemmän niin Jontte päätti mennä sohvalle nukkumaan. Ja kappas kummaa kun hän oli viettänyt yön sohvalla oli hänen selkäkipunsa josta oli kärsinyt jo pitkään lähes poissa. Jontte oli kyllä usein jo valittanut että meidän sänky on huono, mutta nyt se konkretisoitu.

No asia jäi vähä siinä kohtaa siihen, Jontte jatkoi sohvalla nukkumista, minä lasten kans makuuhuoneessa. Jossain kohtaa Jonten selkä ei enää tykännyt sohvastakaan ja alettiin miettimään uutta sänkyä.

Kyseltiin, googleteltiin ja pohdittiin mikä sängyistä olis oikee vaihtoehto. Päädyttiin kovasti kehuttuun Tempuriin, tai sitä päätettiin mennä kokeilemaan.

Tempur tuntui jo nopealla testillä taivaallisen hyvältä. Ja hyvä kun oli niin sen jälkeen juteltiin tästä yhteistyökuviosta ja saimme sängystä hieman alennusta.

Nyt me ollaan nukuttu samassa sängyssä jo kuusi kuukautta ja onhan se nyt aika jees juttu, pidempään jatkunut tilanne olis voinut vaikuttaa jo avioliittoonkin. Ja me nukutaan siinä nyt ihan kahdestaan, mutta mini tyypit nukkuvat kyllä samassa huoneessa, omissa sängyissä meidän sängyn vieressä. Jonten selkää ei ole särkenyt tai jumittanut kertaakaan aamuisin. Ja vaikka minulla ei ollut ongelmaa vanhassakaan sängyssä niin kyllä tässä vaan paremmat unet saa. Käy tutustumassa sänkyihin tästä Mä kerron yksityiskohtia meidän sängystä myöhemmin.

Tätä kirjoittaessa ajellaan kohti Porvoota ja Haikon kartanoa jossa vietämme tänään neljättä hääpäivää. Ekaa kertaa lähdetään kahdestaan viettämään aikaa lasten jälkeen.. on vissiin jo aikakin.. Mä kerron sit myöhemmin miten meidän hääpäivä meni.

Rakkautta kaikille

-Mari-

3 kommenttia

 1. Noora kirjoitti:

  No nyt kyllä olis jo aika alkaa siirtämään muksut omiin huoneisiin! En jotenkin vain ymmärrä…

  • Mari Valosaari kirjoitti:

   Ei ne meitä siellä häiritse =) Tosin ollaan kyllä jossain kohtaa siirtämässä heitä omaan huoneeseen.
   Mila haluais kerrossängyn ni varmaan se laitetaan toiseen huoneeseen.
   Toisaalta tämä järjestely jättää ihanan ison leikkihuoneen lapsille =)

 2. Sofia kirjoitti:

  Me ollaan myös nukuttu niin pitkiä jaksoja eri huoneissa etten osaa laskeakaan, ja se on kyllä vain parantanut suhdettamme sitä kautta, että molemmat ovat saaneet riittävästi unta 🙂 Eli olen täysin samaa mieltä, että vakaavat suhdetta ei erillään nukkuminen hetkauta (tosin, patjalla nukkuminen ei ole pitemmän päälle kivaa selälle – mutta unen saaminen on tärkeämpää).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *