Hae
Mari Valosaari
Kaupallinen yhteistyö

Haaveiletko tekeväsi liikunnasta liitetoimintaa? Klikkaa ja olet askeleen lähempänä!

Kaupallinen yhteistyö: LIIKUNNASTA LIIKETOIMINTAA.FI
Mari Valosaari Liikunnasta liiketoimintaa

Kuva: Petteri Peltonen

Haluatko liikunnasta liiketoiminnan itsellesi? Jos olet personal trainer, kuntosalin omistaja, liikunnanohjaaja tai muu vastaava toimija liikunta-alalla, tämä kirjoitus on sinulle. Tai tarkemmin sen sanoma.

Haluan että tiedät olevan olemassa paikan jossa voit verkostoitua ja inspiroitua tulevaa tai olemassa olevaa liiketoimintaasi varten.

Se on: LIIKUNNASTA LIIKETOIMINTAA risteily joka järjestetään tänä vuonna jo kymmenettä kertaa ja päivämäärät ovat 11.-13.9.2019

Liikunnasta liiketoimintaa seminaariristeily

kuvat vuodelta 2018

Liikunnasta liiketoimintaa
Viime vuonna risteilyllä oli jo yli 250 alan ammattilaista ja paikat myytiin loppuun. Seminaariristeilyn hinta on alk. 175€/hlö ja se sisältää hytin, ruokailut sekö erittäin laajan seminaari ohjelman. Aikaa on varattu myös verkostoitumiseen mikä on kaikilla aloilla äärimmäisen tärkeää.

Liikunnasta liiketoimintaa risteily

Mä oon itse menossa ensimmäistä kerää mukaan joten kertomani perustuu kuultiin ja luettiin infoon. Mutta olen vakuuttunut että tuo risteily kannattaa. Mä olen mukana sponsori roolissa koska kuulun laitevalmistajien kategoriaan.

LLT sponsoritLiikunnasta liiketoimintaan sponsorit

Mä odotan innolla syksyn risteilyä ja Toivon näkeväni sut siellä.

Klikkaa tästä risteilyn virallisille sivuille ja varaa oma paikkasi PIAN ennen kuin ne on loppuunmyyty.

www.liikunnastaliiketoimintaa.fi

Liikunnasta liiketoimintaa 2019

-Mari

Kaupallinen yhteistyö: LIIKUNNASTA LIIKETOIMINTAA.FI

2 kommenttia

  1. Laura kirjoitti:

    Heippa Mari! Sori, kun ei liity aiheeseen, mutta sattuuko teidän tallissa olemaan tilaa muutamalle kivalle hepalle? Etsin kesäpaikkaa hevosille Vihti/Lohja alueelta.

    • marivalosaari kirjoitti:

      Moikka, tämäpä on mennyt minulta täysin ohi tämä kommentti. Pahoittelut siitä! Jos vielä aiheellista niin lähetä viestiä joko facebookin instagramin tai sähköpostin kautta. Mun maili os löytyy tuosta blogin etusivulta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.