Hae
Mari Valosaari

Mies lähti, onneksi au pair jäi

 

Mari ja Mila Valosaari

Tänään Jontte sit lähti. Ei toki lopullisesti vaan Go Golfin järjestämälle golf matkalle täksi viikoksi. Hieman jännittää kun laskettuun aikaan on vain 3 viikkoa.

 

Alun perin kun Jontte matkasta joskus joulun jälkeen puhui sanoi hän väärin että reissu olisi helmi-maaliskuun vaihteessa. Minä ajattelin että no mikäs siinä, sehän on kiva. Mutta kun myöhemmin selvisi että kyse olikin maalis-huhtikuusta kyseenalaistin matkan. Jonten mielestä paluupäivästä oli vielä kaksi viikkoa laskettuun aikaan eikä siitä ollut huolissaan niin päätin sitten minäkin olla olematta.

 

Juuri nyt tunne on hieman toisenlainen.. Ja johtuu juurikin siitä että merkkejä ennenaikaisesta syntymästä on ollut. Mutta kuten jo todettu, varmasti tässä käy siten että yliajalle menee..

 

Yritän kovasti uskotella itselleni että ei tässä mitään, kyllä vauva vielä sisällä pysyy, mutta kieltämättä pelottaa hieman. Onneksi meillä on au pair täällä kotona. Olisin ehkä joutunut pistämään hieman enemmän kapuloita rattaisiin reissun suhteen jos olisin joutunut ihan yksin jäämään viimeisillään raskaana hoitamaan lapsen ja hevoset. Jälleen yksi hyvä pointti että meillä on Rochelle.

 

Mutta entä jos vauva syntyykin nyt?

 

Niin jos hän nyt sitten päättääkin tulla, vaikka kuinka aion olla varuillani etenkin tämän viikon.. Jos näin käy niin joudun kyllä taistelemaan vihan tunnetta vastaan. Ensimmäinen ajatus oli kun tätä ajattelin ”suutun Jontelle koska hän ei ollut paikalla” ja tämä ajatus tuli mieleen jo pitkä aika sitten. Ja hyvä että tuli ajoissa nimittäin nyt olen työstänyt ajatusta päässäni ja yrittänyt poistaa sen. En halua olla vihainen hänelle jos käykin niin että hän missaa synnytyksen. Sillä juuri noinhan se on HÄN missaa synnytyksen- Eihän se kokemus ole minulta vaan häneltä pois. Joo toki tarvisin varmasti häntä monessa kohtaa, mutta onneksi täällä on muutakin porukkaa, Rochelle, perhettä ja ystäviä jotka voivat auttaa.

 

Kävin aamulla heittämässä Jonten lentokentälle ja toivotukset olivat seuraavanlaiset:

 

Minä: ”Pidä hauskaa

Jontte: ”Pidä ittes kasassa

=D

 

koitetaan pitää <3

-Mari-

0 kommenttia

 1. AlastonKokki kirjoitti:

  Ei saa tollee pelotella otsikolla.. 🙂

 2. Heidi kirjoitti:

  Aivan ihania sylittely hetkiä esikoisen kanssa ??☀️

 3. Pauski kirjoitti:

  Apua, otsikko melkein aiheutti paniikin! 😀
  Ihanaa odotusaikaa! Tsemppiä kasassa pysymiseen! ❤️

 4. minttu kirjoitti:

  Tsemppiä ja ota rauhallisesti! Viikko hurahtaa nopeasti ja kun Jontte tulee niin vauva potkiskelee tyytyväisenä masussa:)

 5. Mammamiia kirjoitti:

  Toivotaan, että vauva haluaa odottaa ensin isin kotiin. 🙂

 6. Mari Valosaari kirjoitti:

  hui, heti viime yönä heräsin pieniin kipuihin, mutta ne meni ohi… Ja kovasti on supistellut tänäänkin. Mutta toivotaan että pieni jaksaa odottaa isin kotiin <3

 7. SatuJii kirjoitti:

  Tee niin kuin työkaverini esikoinen oli neuvonut äitiään tämän mennessä mummolaan yökylään – nuku jalat yhdessä, ettei vauva konttaa sillä aikaa pois massusta, kun hän ei ole kotona ???

  Tsemppiä Mari loppuraskauteen! Peukut pystyssä, että masuasukki malttaa pysyä vielä tovin pesässään. Ja jos päättääkin syntyä nyt niin pääasia, että kaikki menee hyvin!

 8. Nimetön kirjoitti:

  Meilläkään mies ei kerinnyt nuorimmaisen synnytykseen, mutta ei tullut maailmanloppu. Kaikki sujui hyvin ja hyvin on isä kerinnnyt vauvaan tutustua vaikka ei ensi hetkellä paikalla ollutkaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.