Hae
Mari Valosaari

Masennus on hallinassa mutta muuten taidan romahtaa

mari valosaariMun masennus on tosiaan jo hyvässä vaiheessa, mutta maanantaina koittaa hetki jolloin taidan romahtaa, onneksi vain hetkellisesti

Moni taisi luulla että edelleen olen masennuksen kourissa. Näin ei enää ole. Toki niin kuin kirjoitin niin jotkut päivät tuntuvat edelleen vaikeammilta kuin muut, mutta pääasiassa ajatukset ja mieli on täysin kirkastunut.

Ja tuo tuleva maanantai.. No sehän on päivä jolloin mun vauvakin menee päiväkotiin. Mila siirtyy Touhulassa isojen ryhmään ja Jäbä astelee päiväkodin ihmeelliseen maailmaan sinne aivan pienten ryhmään. Vai onkohan silläkin puolella kaksi erillistä ryhmää? Hyvä äiti täällä taas on hyvin kartalla asioista, heh.

Mio on todella innoissaan menossa päiväkotiin. Oon puhunut että kohta Jäbällä alkaa päiväkoti ja hänen vastaus on aina ”NYT!” Hän haluaisi sinne heti. Aina kun Mion kanssa on viety Mila Touhulaan on Mio ollut vaikea saada pois päiväkodin alueelta. Aina on tullut lause ”Äbä ää ans päiväkotiin” (Jäbä jää kans päiväkotiin) Ja Mio siis menee samaan Liikuntapäiväkoti Touhulaan kuin Milakin.

Miolle asia ei siis tällä hetkellä ole kuin mahtava asia jota hän odottaa innolla. En tiedä sitten miten mieli muuttuu kun hän tajuaa että sinnehän oikeasti sitten jäädään ilman äitiä.

Minulle äitinä tämä puolestaan on iso juttu. Pieninkin menee päiväkotiin. Mio täytti 2 vuotta huhtikuussa eli reilu 2kk sitten ja tämä on mun mielestä täydellinen ikä viedä hänet päiväkotiin. (Enkä nyt sitten millään muotoa tuomitse tai ajattele että olisi väärin viedä aikaisemminkin.) Mio osaa puhua nyt jo todella hyvin ja se tuo minulle rauhallisuuden tunnetta. Eräs äiti ystäväni sanoi että niin on hyvä kun nyt hän voi kertoa miten päivät meni. Minä puolestaan ajattelen sen niin että on hienoa kun hän voi ilmaista oman tahtonsa ja mielipiteensä asioista. Heh hoitajat voi olla tästä asiasta sitten erimieltä =D 2v, oma tahto, sen ilmaiseminen… en ole aina minäkään innoissani että osaa sen tehdä hahaha. Poika on oppinut myös kuivaksi tämän kesän aikana, käytämme vaippaa vain unien aikana. Juu vahinkoja sattuu välillä, mutta harvoin.. Onneksi kävin eilen täydentämässä bokseri varastoja niin on sit mitä vaihdella =)

Ja sitten koittaakin uusi aika myös minulle kotona, työrauha niinä päivinä kun lapset on päiväkodissa. Jännää sekin.. He ovat päiväkodissa aina koko 2 tai 3 päivää viikosta.

Tsemppiä kaikille muillekin äideille joiden lapset nyt aloittavat päiväkodin <3 lapsethan pärjää kyllä =)

Onneksi ollaan nyt kesällä saatu viettää paljon hienoja hetkiä yhdessä..Eikä ne toki tähän lopu, mut silti =)

ranch valosaari

 

puuha park apina

-Mari-

 

 

6 kommenttia

 1. hopee ei oo häpee kirjoitti:

  Menetit seiskan oksettvimman uutisen tittelin koskien ripuli kakkaasi. Nyt ohi kiilas homo-joni tippurillaan.

  • Mari Valosaari kirjoitti:

   hahaha voi harmi.. Toi oli mun mielestä aika hyvä titteli. Vois lisää CV:hen hetkellisesti seiskan oksettavin =)

  • Kauniit tavat kaunistavat kirjoitti:

   Välilä kun näitä kommentteja lukee niin päällimmäisenä tulee mieleen, että kyllä ihmisillä on tylsää, kun löytävät aikaa mauttomien kommenttiensa kirjoittamiseen… Tai kai he sitten vaan haluavat ilkeillä..
   T: kommentti kertoo eniten sen kirjoittaneesta

 2. CatLady kirjoitti:

  Hei !
  Olen katsonut paljon sinun YouTube videoita&lukenut blogia,joskus kun mulla on ollut huonoja päiviä sun videot saanu pirteelle tuulelle. Sä oot tosi positiivinen&ihana ihminen jota ihailen! Muistan kun heti fittness päiväkirjoista sut valitsin suosiks!! Oot vaa nii paras❤️❤️❤️Oot rohkea,vahva&nii taistelija. Oot kokenut myös kovia silti aina jaksat hymyillä&saada ruudun toisel puolel olevat ihmiset hyvälle tuulelle etenkin mut! Kaikkea hyvää Mari&hyvää syksyn jatkoa koko teijän perheelle??

  • Mari Valosaari kirjoitti:

   KIITOS <3
   ihana palaute. Ja juuri tällaisten hetkien vuoksi kun huomaa antavansa virtaa tai iloisuutta jollekin toiselle näitä jaksaa ja haluaa tehdä. <3
   Ihanaa syksyn jatkoa myös sinulle <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.