Hae
Mari Valosaari

Oli Onnela jokseenkin erinäköinen..(sisältää lahjakortteja)

Moni Helsingin baareissa pyörinyt on varmasti edes joskus käynyt ravintola Onnelassa, siellä hurjan suuressa, mustassa, sokkeloisessa mestassa jossa oli baareja jokamakuun, karaokee, suomipoppii, rokkii, discoo jne…

No nyt oli tämä synkkä sokkelo kaikkea muuta kuin synkkää tai sokkeloista. Tilan paikalle avattiin 5.5. eli eilen Elixia kuntokeskus. Tänään siellä oli pressipäivä ja minäkin olin mukana ja samalla meidän perhe solmi yhteistyösopimuksen Elixian kanssa. (Sain mukaani kaksi kappaletta viikon lahjakortteja jotka jaan eteenpäin)

Oli hassua kävellä keskusta ympäri kun muisteli millainen se oli baariaikana. Mukana oli myös Tea Khalifa joka on ollut onnelassa joskus baarimikkona ja niin olen minäkin joten muisteltiin sitten yhdessä niitäkin aikoja..oi siitäkin on jo piiiiitkä aika. Nyt kun käveli yläkertaan näkyi valoisa ja tilava sali, jo portaiden päästä näki toiseenpäähän ikkunasta ulos. Otin vähän huonosti kuvia mutta sinne varmasti saa mennä paikan päälle katsomaan =)

Tässä näkymä salin takaosasta (just, eihän tosta kuvasta näy mitään, noooh niinkuin sanottu käykää kurkkaamassa) soriiii huono kuvakuva 4

Kuva siis huono mut pointti on se että hieno oli sali.

Tirrille oli kans oma osio eli lapsiparkki =) niinkuin tuossa aikaisemmassa blogissa oli paljon keskustelua kuuluuko se lapsi sinne salille vai ei ni nyt ei tarvi enää mun osalta keskustella kun saan viedä omani parkkiin treenin ajaksi =) (paitsi sillon kun käyn joskus vierailemassa edelleen rakkaalla Solana salilla)

Tirri otti siellä pienet unetkin =)

kuva 2kuva 1

Paljon onnea Elixia Kamppi!

kuva 3

 

Valosaaren perhe treenaa siis jatkossa Elixialla ja nyt olisi tarjolla kahdelle halukkaalle 7 päivän lahjakortit Elixiaan. Kortin voi käyttää missä tahansa Elixian keskuksessa. Ja nämä jaan tässä nyt siten että kaksi ensimmäistä kommentoijaa jotka kommentoi haluavansa lahjakortit saa nämä. Lisää Kampin kesuksesta täältä.

kuva (18)

0 kommenttia

 1. vivve kirjoitti:

  Haluan! 🙂

 2. Outi kirjoitti:

  No hitsi, minäkin haluan!

 3. Mari Valosaari kirjoitti:

  Nopeat syövät hitaat =) Onnea Vivve ja Outi!

 4. Anu Laaksonen kirjoitti:

  Olisi käyttöä minullakin

 5. Outi kirjoitti:

  Tuo lapsiparkkisysteemi on kyl hyvä. Itse valkkasin Elixian aikanaan salikseni juuri siitä syystä et lapset sai kätevästi hoitoon ilman erillismaksua. 🙂

 6. Tiia kirjoitti:

  Jos saat lisää niin mulleki yks 😉

 7. Katariina Bargum kirjoitti:

  Ilmeisesti teillä Jontte (tai joku muu) kantoi vaunut lapsiparkkiin, koska sinnehän ei pääse lastenvaunujen kanssa ilman kantoapua, portaat on sen verran pitkät. Oli tosi iso pettymys minulle, kun en voinutkaan tuoda kohta 4kk ikäistä vauvaani lapsiparkkiin. Tarkoitus olisi ollut, että hän nukkuu omassa kopassaan sen aikaa kun äiti treenaa (hän on todella hyvä nukkuja, eikä meteli haittaa). Kalliita vaunuja en jättäisi alaovelle muutenkaan (siellä ei ole mitään valvontaa eikä mahdollisuutta kiinnittää vaunuja lukolla johonkin), nyt kun näistä vaunuvarkauksista on uutisoitu niin paljon viime aikoina… Omituista ettei Kamppiin ole pääsyä hissillä Alexiumin tapaan, sitähän saattaa tarvita lasten kanssa liikkuvien lisäksi esim. kävelykeppien kanssa treenaamaan tulevat ym. En ainakaan tästä syystä suosittele Elixia Kamppia pienten lasten äideille.

  • Mari Valosaari kirjoitti:

   Itse sain alkulämmön kantaessani rattaat ylös. Onneksi olin matkarattailla liikenteessä. Olin itsekkin yllättynyt ettei ollut hissiä ja harmi hommahan se oli. Toivottavasti tähän tulee joskus muutos.

 8. Katariina Bargum kirjoitti:

  Heh, mulla ei ihan hauis riittänyt kantamaan vaunuja ylös, pitää näköjään alkaa treenata enemmän, jos meinaa kyseistä salia käyttää. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.