Hae
Mari Valosaari

Minä ja Yö 35 vee

35 v

Sisko oli tehny tommosen =) hi hi

Huomenna tärähtää meikäläisen lasiin 35 vuotta.

Muistan ku täytin 25 ja mulla oli sillon ikäkriisi. Tuntu kauheen vanhalta. Tuntui ettei ollu saanu oikein mitään elämässään aikaiseksi. Ja varmaan juuri tuosta syystä että etsin omaa paikkaani tunsin oloni ”vanhaksi”.

Muistan myös hyvin aamun kun täytin 28 vuotta. Silloin ajattelin että onpas ihanaa vanheta. Mun elämä oli silloin aika ok balanssissa, tosin balanssissa joka horjui vielä muutamaankin otteeseen.

Nyt kun täytän 35 mulla on jälleen kerran hyvä fiilis. Mulla on ihana perhe ja kiva koti, töitä olis enemmän kuin ehtii tekemään ja ystävät ovat ymmärtäväisiä. Ymmärtäväisiä ystäviä kaivataan näinä ruuhkavuosina sillä ei heihin ehdi olla yhteydessä.

Tänään kuitenkin pieni ystävä porukka kokoontuu Espoon Metro Areenalle koska Yö on järjestäny sinne mulle 35 vuotis juhlakonsertin. Siis ajatelkaa Olli Lindholm järjestäny tommosen just mun synttäreille! HA HA HA ei ehkä ihan sentään, mutta koska se sattui noin sopivasti niin päätin että juhlat olkoon siellä. Virallinen päivä mulla ja yölläkin on huomenna 10.12. mutta koska me mietimme kokoonpanoa liian pitkään niin tuo lauantai ehti mennä loppuunmyydyksi joten otime paikat tämän illan lisäkonserttiin.

Mahtava fiilis kun joka vuosi kun tulee ikää lisää musta tuntuu vaan paremmalta. Musta on siistii vanheta! Toivottavasti sinustaki! Täytyy muistaa että kaikki eletty elämä on tehny meistä sen mitä me ollaan tänä päivänä <3 ja suunta on aina vain ylöspäin jos itse niin päättää.

Synttäriterveisin –Mari-

3 kommenttia

  1. Miehen Vaa kirjoitti:

    Onnea Mari!

  2. Nimetön kirjoitti:

    Onnea 🙂

  3. Mari Valosaari kirjoitti:

    Kiitos =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.