Hae
Mari Valosaari

Tällaista se välillä on yksin lapsen kans

 

En ole yksinhuoltaja mutta kieltämättä tiedän aika hyvin mitä se tarkoittaa. Jontte (mieheni) on aika paljon pois kotoa. Joka neljännen vuorokauden hän on pelastuslaitoksella palomieshommissa ja sen lisäksi keikkamatkoilla välillä useammankin päivän viikosta ja näiden lisäksi hommaa hänellä riittää päivisin monessakin jutussa. Näinpä minä saan olla aika rauhassa =)

Milan kans ollaan jokseenkin paljon siis ihan kahdestaan mikä toki on kivaa mutta olishan ne apukädet jokapäivä edes jonkun aikaa kivat (tää on tietty miehenvalintakysymys)

Tänään oli mun liikutusvuoro hepalle ketä käyn ratsastamassa ja homma oli hoidettava Milan kanssa. Meillä kyllä on super ihania ihmisiä ympärillä ketkä mielellään ottaa Milan hoitoon kuten esimerkiksi Jonten äiti, mutta en viitsinyt häntä nyt pyytää kun on ollut jo kerran tällä viikolla ja tulee olemaan vielä toisenkin kerran. Serkkuja, setä ja tätejäkin löytyy mutta kun eivät asu ihan vieressä niin ei voi helposti heittää Tirriäistä niihinkään paikkoihin pariksi tunniksi. Ja mun äidin luo kun on reilut 500km niin se ei tuu kuuloonkaan =(

Päätin sitten lähteä hevosen liikutukseen lapsen kera. Ja Milahan siitä oli vain innossaan kun eläimistä niin tykkää ja tepsutteli tallilla kuin heppatyttö konsanaan.

 

IMG_7211

 

Ratsastamaan ei nyt kuitenkaan yhdessä menty. Olishan se aika hurjaa olla lapsi vaikka rintarepussa hevosen selässä. Joo ajatus on mielessä käynyt mutta jäänyt ja jääköön ajatuksen tasolle.

Me mentiin kävelylle.

Mila istui rattaissa ja talutettiin heppaa. Ensin minä yksin ja loppumatkan myös Mila halusi pitää riimunnarusta kiinni. 40 minuutin kävelylenkki vaikeahkossa maastossa rattaita työnnellen kävi ihan työstä. Vicky ja Mila tais vaan nautiskella kevyestä ulkoilusta mutta mulle tuli kyllä iso hiki =) (Vicky tai siis Piti niinkuin Mila hepan nimen sanoi)

Oli ihanaa viettää aikaa rakkaan lapsen ja rakkaiden eläinten seurassa. Mutta huomen aamulla kun isi tulee kotiin niin minä painun yksin tallille, ratsastan ja nautin pelkästään näistä rakkaista kauramoottoreista =)

Mä käyn kahdella eri tallilla, jos haluat kurkata missä käyn niin nimistä pääset tallien sivuille. Tänään käytiin tuossa vieressä Kirkkonummella Wiknerillä ja huomenna menen Vihtiin Ofeiguriin

Mukavaa viikonloppua kaikille! Mun viikonloppu menee juontokeikoilla..mm. Vahvuudesta otetaan mittaa Kotkassa US WORLD CHAMPIONSHIPS 2014

IMG_7190 IMG_7192 IMG_7194 IMG_7195 IMG_7197 IMG_7202 IMG_7203 IMG_7206 IMG_7209

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *