Hae
Mari Valosaari
Kaupallinen yhteistyö

Laina, koska kaikkee tapahtuu, halusin tai en..

Kaupallinen yhteistyö: www.sortter.fi

 

laina aita

Laina koska: Jääkaappi vuotaa vettä, hevostarhan aitaukset on rikki, talo pitäisi maalata ja porakaivon pumppu meni rikki ja piti uusia… Niin ja lapset tarvis uudet talvivaatteet jne, kaikki asioita joihin menee yhtäkkiä oletettua enemmän rahaa.

jääkaappi laina

Näihin juttuihin tai osaan niistä voi olla että joudun ottamaan lainaa jotta saan kaikki kuntoon. Vaikka kaikkia ei ole pakko laittaa kuntoon kerralla on nuo ensimmäisenä mainitut sellaisia joihin extra rahaa tarvii.

Lähtökohtaisesti suosin sitä, että kaikki ostokset tehdään olemassa olevalla rahalla, mutta se ei aina ole kuitenkaan mahdollista ja silloin on mahtava juttu, että on olemassa lainat ja joku vertailee lainoja meidän puolesta.

Lainanvertailijat käytännössä siis sorttaa verkosta itse lainantarjoajia ja lähettää lainatarjouksia eri tahoilta. Itse voi sitten katsoa mikä lainantarjoaja on itselle paras ja valita keneltä lainan ottaa. Eli todennäköisesti sen missä on alhaisin korko.

Tämä palvelu ei maksa meille vertailijoille mitään. lainavertailijat saavat palkkionsa itse lainantarjoajilta, joten tämä ei tuo lisäkustannusta meille lainkaan.

Yksi tämmöinen taho, joka tekee lainojen vertailun meidän puolesta on sortter.fi

Tämä on suomalainen laina vertailija ja heillä on parhaan koron takuu, siitä voit lukea lisää www.sortter.fi/parhaankorontakuu

p.s. Sortter maksaa kuukauden korot kun kilpailuttaa lainan heidän kauttaan ja valitsee lainatarjouksen 31.12.2019 mennessä, käy lukemassa lisää www.sortter.fi/korkokampanja

Ei siis auta valitella kun rahanmenoa tulee, hommataan rahat ja hoidetaan asiat kuntoon! Tähän tulis se hauiksen näyttö emoji jos se olisi käytössä täällä blogin puolella. Asioilla on tapana järjestyä <3

mari valosaari laina

On meillä ihanakin rahanmeno tiedossa <3

lomamatka

-Mari

Kaupallinen yhteistyö: www.sortter.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.