Hae
Mari Valosaari

Sormi on murtunut

murtuma

Aika selkee murtuma..

Kerroin tuossa aikaisemmin meidän tiistai päivästä ja lopussa oli video jossa kerroin että sormeen tuli haaveri, mutta ei varmaankaan murtunut. No kyllä se oli murtunut ja vielä on epävarmaa joudutaanko sormi jopa leikkaamaan. Toivottavasti sentään ei.

Tässä video tästä aiheesta:

Ajeltiin eilen lasten kans vajaa 600km mun äidin luo

huoltoasema

Matkan varrella maksoin reilu 11€ jäätelöistä koska lapset ei halunneet syödä ruokiaan (ps eivät tienneet jäätelöistä siinä kohtaa kun ilmoittivat etteivät enää halua syödä)

Illalla myöhään oltiin perillä mummolassa ja ruoka maistui. Jälkiruuaksi vesimelonia. Myöhäiseksi meni koska käden röntgen kuvausten vuoksi lähtö Nummelasta venähti

Ihanaa olla oman äidin luona.. vaikkakin tänään lähden työ hommiin. Onneksi lapset saa jäädä nauttimaan tämän ihanan ihmisen seurasta.

ps voin kertoo että ei oo kiva kirjoittaa kun oikeasta kädestä vain etusormella voi näppäillä. Ja käsi pitää olla vinossa ettei toi lasta näppäile omia lukujaan… noooooh kai sitä tästäkin vaan jollain tapaa selvitään.

Nyt kutsuu Rantsila ja supertyyppien ilta, huomenna Oulu ja lauantaina Kiiminki, Onni festarit 2018 =)

-Mari-

3 kommenttia

  1. nnnii kirjoitti:

    Mä loukkasin käteni, siinä ei onneks murtumaa ole, mutta lasta on kädessä ainakin ens viikkoon asti. Kivut on vaan jotain järkyttävää, että tekis mieli repiä koko käsi irti. Ens viikolla on kontrolli-röntgen ja tarvittaessa kuvaavat erikseen jonkun tietyn jutun ranteesta. Hermovauriosta oon lukenut netistä ja osa oireista on samoja ku mun ranteessa. :/

  2. N kirjoitti:

    Hei, pakko kysyä ihan vain oman mielen rauhan vuoksi. Tiesitkö, että lapsesi istuu tuossa videossa väärin istuimessa? Olkapään ja sivutyynyn välissä pitäisi olla tilaa vain kahden sormen verran.

  3. Katja kirjoitti:

    15.2.2021. Kaaduin koko keholla ja siinä sitten meni sormi ja lääkäri sanoi että soita huomenna että saat lisätietoja ja hän toivoo että sille ei tarvitse tehdä muutakuin paketti sormessa. Se vastaus tunne oli mielessä iiiiiik tunne. Nyt 16.2.2021 odettelle lääkäri puhelua?.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.