Hae
Mari Valosaari

Lehtijuttu teki mun arjesta paremman

Pari kuukautta sitten ilmestyneessä Kaks Plus lehdessä oli osio jossa kerrottiin meidän perheen arjesta. Se piti silloin paikkaansa mutta nyt kun juttu on tullut nettimuotoon tilanteet on muuttuneet.

Muuten juttu pitää edelleen hyvin paikkansa mutta se että Jontte tekisi ruuan kuusi kertaa vuodessa on muuttunut. Nykyään hän laittaa ruokaa oikeesti aika usein. Muutos tapahtui tuon lehtijutun jälkeen. En todellakaan tiedä johtiko asian ääneen sanominen muutokseen, mutta olipa niin tai näin olen enemmän kuin tyytyväinen nykyiseen tilanteeseen. Ja mielestäni Jontte ansaitsee julkisen kiitoksen tästä asiasta. Kiitos rakas!

Helpottaa arkea huomattavasti kun yhden ihmisen ei aina tarvitse tehdä kaikkia ruokia. Kesällä kun Jontte oli lomalla niin Jontte taisi tehdä ruokaa KUUSI kertaa yhden VIIKON aikana. Nyt hän on palannut töihin ja hommassa alkaa näkyä laskua, mutta en usko että hänen kokkailunsa loppuu. Niin paljon me ollaan niistä tykätty <3

Voit käydä lukemassa koko jutun täältä

-Mari-

 

3 kommenttia

  1. Janni kirjoitti:

    Pitäiskö sun lopettaa blogi kun et vaivaudu panostamaan tämän enempää?

  2. Amanda Q kirjoitti:

    Nyt on kylla pakko yhtya Janitan mielipiteeseen. Vaikutat tosi mukavalta ihmiselta mutta naissa blogi-postauksissa ei ole oikein mitaan asiaa tai sisaltoa. Naista nakee heti, etti ole edes yritetty tai mietitty jutun juurta. Mainokset ja heppa-videot Youtubessa eivat oikein riita.

  3. Mari Valosaari kirjoitti:

    Välillä mietin samaa itsekin. Ja monesti käynyt mielessä että kyllä pitäisi. Aika on vaan niin kortilla että tämä on välillä todella haastavaa..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.