Hae
Mari Valosaari

Mitä jos 1 minuutti sun ajasta voisi ehkäistä tämän? -koulukiusaaminen =(

Koulukiusaaminen on vakava asia

koulukiusaaminen

Koulukiusaaminen voi pahimmassa tapauksessa johtaa jopa kiusatun itsemurhaan. Ja kaikille kiusatuille se jättää jonkinlaisen jäljen. Toisilla arvet näkyy käsissä, toisilla vain tuntuu sydämessä. Me voitais auttaa. ALLEKIRJOITA kansalaisaloite niin ollaan ehkä lähempänä arvettomampaa tulevaisuutt!

Näin kirjoitti erään tytön vanhemmat:

”Tyttäreni on vakavasti koulukiusattu, ei auttanut poliisin eikä lastensuojelun väliintulo. Vaihtoi koulua josta jää nyt kotikouluun.
Käytössä vahvat uni ja masennuslääkkeet.
Tyttö käy terapiassa kerran viikossa + akuutti ajat. Koulukiusaaminen on fyysistä ja henkistä eikä hän uskalla liikkua enään ulkona.On ollut itsetuhoisia puheita ja viiltelyä. Olen itsekkin aivan loppu kaiken tämän surun keskellä.
Hänellä olisi harrastus minkä avulla voisimme saada hänet ulos täältä neljän seinän sisältä. Pystyisitkö auttamaan sen kustannuksissa?”

Avustimme tyttöä ja perhettä mutta toivoisin, ettei tällaisia tapauksia syntyisi yhtään enempää vaan niitä pystyttäisiin ennaltaehkäisemään. Puheiden sijaan on tekojen aika. Anna minuutti aikaasi ja allekirjoita!
➡️ https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3549

#brotherchristmas #yhdessäolemmeenemmän
www.brotherchristmas.fi

-Mari

2 kommenttia

  1. vit kirjoitti:

    Tähän alkuun olisit voinut laittaa Trigger Warning ennen ku joutuu tahtomattaan katsomaan tällästä kuvaa. Viiltelijälle tai toipuvalle sellaiselle on aika rankkaa nähdä tälläisiä kuvia.

    • Mari Valosaari kirjoitti:

      oi, anteeksi. En tullut ajatelleeksi tuota. Halusin herättää mahdollisimman paljon huomiota jotta tarpeeksi moni ihminen kävisi allekirjoittamassa tämän tärkeän aiheen kansalaisaloitteen. Toivon sydämeni pohjasta että sinä saat ainakin hyvää apua jos sitä tarvitset. ja toivon myös että en sinua tai ketään vahingoita enempää. Tarkoitukseni on pelkästään auttaa ennaltaehkäisemään uudet viiltelyt ja muut pahat olot.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.