Hae
Mari Valosaari

Katso huomenna huomenta suomi klo 7:10

Nyt käydään kovaa keskustelua raskaana olevien naisten ohjeistuksista. Minua suorastaan harmittaa tosi paljon kun tuo lakritsa kiellettiin. Ja moni näyttää puhuvan siitä kuinka se tai lakritsi on ollut hyvä verenpaineen nostaja kun se raskaana ollessa on ollut matalalla. Mullakin on ollut aika alhaalla verenpaineet nyt, mutta ei hälyyttävästi.

Huomenna saadaan ehkä lisää infoa esimerkiksi siihen miksi laku nyt kiellettiin kun huomenta suomen vieraana lastentautien erikoislääkäri Eero Kajantie ja minä siellä sitten odottavan äitinä kerron oman näkemykseni tästä viidakosta ja miltä se tuntuu kun moni neuvo on tosi ristiriitainen. Esimerkiksi sushin syönti suomessa on kielletty, mutta Norjassa ja Ruotsissa se on sallittu.. ?? erikoista kyllä on.

Eli aamulla kanava maikkarille seiskan jälkeen.

-Mari-

0 kommenttia

  1. minna kirjoitti:

    Uskon itse siihen että keho itse huolehtii mitä voi syödä ja mitä ei raskaussikans. Ja kaikessa syömisessä muistaa kohtuuden. Oma kehoni esimerkiksi hylki shusia jo ennen kuin tiesin olevani raskaana, vaikka normaalisti rakastan shusia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.